no witam dziewczyny,jakos osatnio mam bardzo mało czasu na tt, tu święta tu coś tam ..i jeszcze we wtorek pogrzeb osatnio,dzis mam troche czasu ale musze nadrobic braki w sprzataniu,bo sie troche uzbierało.Piotruś poszedł juz do przedszkola wąłsnie dzis wyczytałam ze mają bal 1 lutego no i teraz musze myślec nad przebraniem,aha no i jeszcze zaproszenie na dziń babci,jedna babcia to napewno przyjdzie bo jest nie pracujac i mieszka bardzo blisko przedszkola (zreszta ja tez mam bardzoo blisko)a druga nie wiem zobaczymy bo prawcuje i nie wiem czy uda jeje sie załatwic wolne.Pogoda u nas do nonono śniegu było pare dni, to chociaz mały sobie troche pojezdził,a co do prawojazd to ja ma już szesc lat i powiem wam dziewczyny ze nie wyobrażam sobie życia bez nich i samochodu wiem ze do wszystkiego sie można przyzwyczaic ale......no własnie możemy sobie sami z małym pojechac na zakupy ,na basen, do babci która mieszka 30km dalej no i podstawa musze jezdzic samochodem do pracy i z pracy bo zajmuje mi to dużo mniej czasu a pozatym strach troche isc do domu wieczorem,także mi sia baaaardzo przydają,tlko samochó przydałoby sie wymienic....może bedzie szansa bo mój mąz był dziś po podwyżke w pracy ,wiec może sie uda...
[ Dodano: 2008-01-10, 09:52 ]
[ Dodano: 2008-01-10, 09:54 ]
[ Dodano: 2008-01-10, 10:00 ]
[ Dodano: 2008-01-10, 10:02 ]
[ Dodano: 2008-01-10, 10:04 ]
[ Dodano: 2008-01-10, 10:07 ]
dodałam troche fotek z sylwestra no i ze spacerku jak jeszcze był śnieg...