NOWA, no u mnie z tym odpoczynkiem to teraz słabo, muszę być na pełnych obrotach , ale jakoś dobrze sobie daję radę, na odpoczynek mogę sobie pozwolić dopiero na wieczór po 21 albo trochę zrelaksować sie przy lekkiej fizycznej robotce w jajkach :ico_oczko:
[ Dodano: 2008-01-16, 15:18 ]
teraz sobie chodze po necie i jakis przepisow szukam
Moja osiągnęła swój dotychczasowy szczyt w dniu wizyty, tak dawała czadu, że szok. Słyszałam, że na początku można nawet dłuższy czas nie czuć ruchów, bo zmieni położenie, ale nie wiem kiedy tak na prawdę powinno sie zacząć niepokoić. Mój gin mówił żebym zwracała uwagę na ruchy, ale nic dokładnie nie powiedział. A Wy wiecie coś na ten temat?
Nowa już niedługo będziesz pisała moja mała lub mój mały :ico_brawa_01:
Spinka to duża róznica wieku między Wami, jak sie dogadujecie?
Siunia faktycznie Matka Polka z Ciebie, zwłaszcza, że piszesz, ze na dwójce dzieciaczków nie poprzestaniecie :-) . A druga dzidzia to planowana była???
NOWA, planowana planowana, bo ja to też jak robie patrze zeby wiosna początek lata urodzić :ico_oczko:
Oj tam Matka Polka, same też byście dały radę jak trzeba, reszta po porodzie zobaczycie siebie
w pełnych obrotach nie dość że będziecie sie zajmować dzieckiem to do pracy chodzić , obiady robić sprzątać itp i wy tez Matki Polki będziecie :-)
[ Dodano: 2008-01-16, 15:33 ] spinka, chyba od 3 trymestru liczysz ruchy dziecka i notujesz