Witam was kochane.
wyniki odebralam dzis i sa super nie mam białka w moczu :ico_brawa_01: wczoraj mnie nie bylo bo caly dzien bolaly mie dziasła :ico_placzek: szok ale zadzonilam do mojej gin i mascia mi kazala smarowac i przeszlo ale mam opuchnieta jeszcze lekko buzke.
my juz dla zuzi tez mamy wszystko,kosmetyki tez kupilismy Nivea Baby, przewijak na komodke tez kupilsmy i taki zestaw wanienka ktora sie naklada na wanne i do tego jest przwijak zeby sie tak nie schylac mocno,
Emilko tak zdecydowałam ze pojade urodzic na Lutycka,ale czy bedzie mijsce tego nie wiem :ico_olaboga: tam praktycznie trzeba mniec tylko swoje chusteczki dla dzidziusia i krem do dupki,a reszte oni daja pieluszki kaftaniki a nawet rozki,ale ja i tak biore wszystko swoje,kurcze dzis sie tak wystraszylam bo zuzia rano wcale sie nie ruszala w ogole dzis taka bardzo malo ruchliwa poszlam po badania to wtedy sie rozbrykala,teraz tez spi,potem do was jeszcze napisze papap.
[ Dodano: 2008-01-25, 11:16 ]
acha dziewczyny czy wy to wszystko macia juz powyciagane czy zapakowane,bo ja mam zapakowane jakos mi tak dziwnie jeszcze rozpakowac.
[ Dodano: 2008-01-25, 11:21 ]
Dona moja zuzia na pocztku 30 tygonia wazyła 1600 ,ale jesli lekarka nic ci nie mowila to napewno wszystko jest ok roznie te nasze skarby rosna.