no tam tak jest, w łazience maja normalne takie jak u nasA takie kurki to naprawdę wszyscy mają?
no ja jestem zdecydowana, czekam na przypływ gotówki w środe i kupuje bilety na 9 maja, mam jeszcze troche mieszane uczucia ale chce zaryzykowac.eveto jednak zdecydowaliście się na UK? Na stałe?
z tego co obliczyłam po suwaczku, to Twoj maluch skonczyl juz 4 miesiace, wiec jak karmisz go butla to spokojnie mozesz mu juz podawac wszystko co jest po 4 miesiacu :ico_oczko:Myślałam, że to za wcześnie ale widzę, że Wy już karmicie Dzieciaczki. :059:
a w jakim dokładnie miescie bedzie?? moze w przyszlosci uda nam sie tam spotkac :ico_oczko:moj W. w czwartek też leci do UK
mam mamEve miałam pytać czy masz tą maść cholesterolową? :ico_noniewiem: bo ciekawa jestem czy dobrze przeczytałam
A to ciekawe hmm jednak mleczko górą, kurcze ja też się musze wziąć za te słoiczki. Ale start będzie dopiero 2.02 :ico_brawa_01:Zuzia dostała dziś jabłuszko,ale bardzo jej sie to nie podobało
a na ile wyjeżdza pewnie pierwsze spotkanie dopiero na święta co?? :ico_placzek:moj W. w czwartek też leci do UK, zwolnił się tu z pracy i chce zaryzykować, a że wszystko mu przyjaciel nagrał to jest spokojniejszy
w Londynie będzie, fajnie by było z tym spotkankiem :ico_brawa_01:a w jakim dokładnie miescie bedzie?? moze w przyszlosci uda nam sie tam spotkac :ico_oczko:
nie ma za co, to się cieszę, że masz ją, bo jest naprawdę świetna :-Dtak ze jeszcze raz dzieki za przepis :ico_sorki:
EVE są na 199 stronie chyba, muszę swój podpis uaktualnić :ico_wstydzioch:agnieszka01.04, wrzus jakies aktualne fotki Dariuszka
no dobre :ico_szoking: wyobrażam sobie twoją reakcję :ico_brawa_01: fajnie, że się wybawiłaś :ico_brawa_01:Normalnie myślałam że mnie rozwali :ico_smiechbig:
pewnie ja :ico_placzek: koś tak, kurcze zaryczę się :ico_placzek: :ico_placzek: jak pomyślę to już mnie bierze :ico_noniewiem: :ico_olaboga:a na ile wyjeżdza pewnie pierwsze spotkanie dopiero na święta co?? :ico_placzek:

super jest Twoja mamusia! Dba nie tylko o wnusia, ale o całe gospodarstwo :-) Wyobrażam sobie Twoje przerażenie jak zobaczyłaś telefon :-Da mama mi mówi że ona tylko chciala powiedzieć ze pompka w akwarium przestała działać i światło tam zgasło
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Baidu [Spider] i 1 gość