23 mar 2007, 23:39
Witam wszystkie mamuśki!
Oj, długo mnie tu nie było … i mam tyle zaległości, że się zastanawiam czy dam rade to nadrobić i niczego nie pominąć …
Za tydzień mamy chrzciny i bardzo się z tego cieszę, bo w zeszłym miesiącu nie wyszło, bo mąż musiał do pracy w niedzielę iść i nie było „zmiłuj się”, szef zlecenie dał …
Egzaminy mam już zaliczone i to całkiem, całkiem z dobrym skutkiem … Za dwa tygodnie wracam na uczelnie …
Wojtaszkowi kolki (tfu, tfu .. Odpukać w niemalowane, żeby nie zapeszyć) przeszły jak ręką odjąć … Jak na razie w tym tygodniu nie miał ani jednej …
Przed wczoraj byłam z małym na kontroli bioderek i …mam dalej pieluchować 3 tetrówkami, … ale … posłuchajcie dalej … ale lekarz cham, nonono wredny z tego chirurga !!! Wojtuś na swoje nieszczęście ( a przed wyjściem z domu go przewijałam specjalnie) mały kupkę do pampera zrobił i lekarz jak to zobaczył to z duuuużym obrzydzeniem odwrócił się od małego, zrobił taką minę tak by mu przynajmniej na tą wredną gębę nasrał i tak rzekł prawie się po mnie wydzierając i gdyby mógł to by mnie chyba za to pobił taki miał wzrok i ton głosu: „ TEN ( tu pokazuje palcem na mojego synka) NIE NADAJE SIĘ DO BADANIA” i se poszedł i jeszcze coś tam beblał pod nosem. No to wyszłam z gabinetu i poszłam do kabelka i przewinęłam małego raz jeszcze- na szczęście miałam pieluszki przy sobie i chusteczki … A jak przyszedł łaskawie potem po pół godzinie, to tak zaczął nim wywijać, że aż mały wydzierał się jak tylko mógł aż się zanosił … Ale mi się przykro zrobiła jak z takim tekstem wyjechał …
Laluś, Mirelko Ja zrezygnowałam z Bebiko i podaję małemu jak już grymasi w nocy NAN 1 …
Karolas Ja macierzyński dostaję 15 dnia miesiąca …
Dobra ja zmykam … Dobranoc