Hej!
[center]

[/center]
[center]WSZYTSKIEGO NAJLEPSZEGO DLA SOLENIZANTÓW:[/center] [center]Dominika i Kubusia z okazji roczku![/center]
[center]

[/center]
olala "Aż 50 zł" :ico_szoking: To znaczy, że tylko za salę czy ogólnie za poród rodzinny? Jak za poród rodzinny to naprawdę niedużo, ale miałaś szczęście, naprawdę. U nas w Cieszynie gdzie rodziłam to za poród rodzinny te wysrańce chcą 250 zł :ico_szoking: i z tego powodu zrezygnowaliśmy z rodzinnego. Ale fajnie, że tak malusio :ico_brawa_01: no i jak arewelacujna sala!
Ja byłam w szpitalu 3 doby (w niedziele nie robią wypisów) czyli od soboty do środy rano .
Qunick Ile Was leżało na sali? Bo nas trzy babeczki, a ze zdjęcia wynika, że duużo więcej...czy mi się zdaje!
Magdzinka Śliczne zdjątka!
Karolas Ja też wczoraj pisałam do
HaRe odpisała mi, i choć namawiałam jej do odwiedzenia tt i napisania to nic nie napisałm w te kwestii... Pewnie nie ma dostępu do neta... Szkoda!
MamaJulci No zdjęcia cudne, tak Wam zazdroszczę, że macie pamiątkę ze szpitala...Ja nie mam a szkoda! Chociaż...hmm.. zapytam brata czy jak był u mnie czy robił mi zdjęcia czy nie...ale chyba robił ..ooo!!!
Iwonka :-D Kurcze już się nie mogę doczekać kiedy zobacze maluszka... Ciekawe czy synek czy córcia... Mi się coraz bardziej wydaje, że synek... tak jak Tobie...no zobaczymy :-D
Na razie wszystko się uspokoiło i mam nadzieje, że sie nie powtórzy i brzuś nie będzie mnie bolał ... :ico_sorki:[/b]