Awatar użytkownika
mama_Dominika
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

29 kwie 2008, 11:53

Witajcie

Nie pisałam bo znowu dopadła nas jakas infekcja, Dominik pozarażał wszystkich, Kinga zasmarkana że szok i całą noc kaszlała ja to samo a od wczoraj M. wzięło :ico_haha_01: Jedziemy z dzieciakami dziś do lekarza tylko przerąbana sprawa żeby się do naszej lekarki dostać, wtorek to jedyny termin kiedy nie przyjmuje bez zapisów, żeby się zapisać to termin w sierpniu a dodam że przyjmuje prywatnie codziennie od 15 do nocy czasem.

No M. pojechał dziś o 10 zając kolejke i jesteśmy 11 a biorąc pod uwagę że zaczyna przjymować od 15 to wejdziemy ok 19 :-D no zarąbiście po prostu ja to spoko bo sobie z dzieśmi dojadę tylko współczuje M. tam tyle siedzieć.

Co do prezentu to Kinia dostanie od nas taką zebrę z Fisher Prica takie coś do bujania.

Zaraz wrzucę foty z niedzieli działkowej tylko jak mnie krew nie zaleje wcześniej z powodu tempa pracy tego komputera

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

29 kwie 2008, 11:59

hello z ranca...
ja tez zamawiam tort od znajomej kucharki ale poprosze ja zeby zrobila w ksztalie serca-moze da sie namowic bo jej mama zawsze mi takie piekla jak bylam dzieckiem :-D :ico_oczko: ...chyba bedzie jakis slawny o dziwnej nazwie ktorej nie zapamietalam :ico_wstydzioch: ...z wisniami niby :ico_noniewiem:
a na roczek dla znajomych i dzieciakow tu w UK to sama upieke z owocami,tyle przepisow na necie ze soc sie znajdzie dla poczatkujacej ciastkarki :ico_oczko: ...i beda kolorowe talerzyki papierowe(Ewcik,chyba na Twoim miejscu tak bym zrobila-kolorowo,praktycznie i wesolo!)a dla doroslych grilla dla dzieci roznorodne owocki!i po sprawie.....
Maya spi,wlasnie wrocilysmy z szybkich zakupow w uzywanych...szybkich bo u nas beznadziejna pogoda i co chwilke kropi...wiec Maya byla w chuscie a ja biegiem :ico_haha_01: ....i spotkalysmy KOTA...hihihi szedl ulica taki kot z czerwonym dzwoneczkiem pod szyją...swietny i [okazalam Mayci i mowie zobacz idzie miau miau a ona na glos"kot!!!"....ale mnie zaskoczyla...wiem ze mowi kot ale tak ladnie i wyraznie na tego kota zawolala ze zaraz mnostwo buziakow dostala biedaczka hihihi
kupilam mamie w uzywanych gliniany dzban i talez na ciasteczka w kolorze rdzy....ona uwielbia takie rzeczy a tu ich cale setki...nie moglam sie zdecydowac co wybrac! :ico_olaboga: ...w kazdym uzywanym oddzielny pokoj z porcelana i matko taki wybor ze glowa boli a wiadomo ze normalnie sa drogie takie unikalne przedmioty...ostatnio byla taka srebrna popielniczka za 1,5f i zaluje ze nie wzielam...
to to co mamie kupilam...
Obrazek

[ Dodano: 2008-04-29, 12:01 ]
Irmina...matko znow infekcja? :ico_olaboga: :ico_chory: ...wspolczuje naprawde...i te kolejki do lekarki,widac dobra jest.....czekam na fotki...

[ Dodano: 2008-04-29, 12:58 ]
Zborra...dzieki za linka z basenikiem...posprawdzalam ceny i w PL wychodzi taki basen 40zl a u nas 15f...wiec juz moja siostra go zamowila :ico_oczko: ....

[ Dodano: 2008-04-29, 13:10 ]
Doris...pewnie juz Cie nie ma ale ja z prosba...daj mi znac po powrocie czy znalezliscie jakies fajne miejsca dla maluszkow w Zakopanem...a gdzie sie zatrzymacie??...

Awatar użytkownika
mama_Dominika
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

29 kwie 2008, 13:52

To wklejam kilka fotek

Mała musiała wszędzie zajrzeć i nawet jej się podobało w nowym miejscu, w sumie już byla tam ale jak była malusia więc chyba nie pamięta, a może...nawet poszla spać bez marudzenia
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Lady gratki za ząbka i Daria ale masz mądrą córę :ico_brawa_01:

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

29 kwie 2008, 13:54

hejka

my dzis rano u pani doktor, powiedziała ze ladnie sie mała rozwija, wazy niby 10 kg, ale jakos mi sie wydaje ze jest duzo ciezsza :ico_noniewiem: powiedziała ze skoro dopiero zaczyna zabkowanie to bedzie miała mocne zeby i mam sie nie przejmowac ze tak pozno tylko sie cieszyc :ico_noniewiem: to troche sie uspokoiłam..wogole to taki spacer mielismy ze :ico_szoking: bo poszłam od razu z mama na miasto..i przy okazji kupiłam sobie kiecke na roczek :-D no i spowrotem tez piechotka i jestem wykamana totalnie :ico_wstydzioch:
zaraz musze brac sie za obiad, a potem znow praca na dworze, tzn A. bedzie cosik tam robił a ja z Mila bedziemy mu kibicowac..

[ Dodano: 2008-04-29, 13:56 ]
Kinga jest swietna :-D :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

29 kwie 2008, 13:57

Irminko...sliczna wiosna!!piekne foty a najsliczniejsza Kinga!!! :ico_brawa_01: :-D ...ona taka duza sie wydaje na zdjeciach...i dorosla :-) .....ale Ci fajnie ze chce chodzic w chustce....u nas nawet przymiarki nie dopuszcza....nawet nie mam pojecia co w lato jej od slonca ubiore :ico_olaboga: ....kapelusz nie,chustka nie...chyba z parasolka bedzie chodzic :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Ewcik
Trzy tysiące lat minęło...

29 kwie 2008, 14:05

my właśnie wróciłyśmy ze spaceru. Ala śpi w wózku w przedpokoju już dobre 20min, a na dworze spała ponad pół godziny. Ciekawe kiedy się obudzi :-)

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

29 kwie 2008, 14:30

my juz tez po spacerku ale chyba bedzie musiała byc jeszcze jedna drzemka bo bylo tylko 59 mni snu bo jakies dzieciory ja obudzily

Awatar użytkownika
Ewcik

29 kwie 2008, 14:54

No młoda sie obudziła, zjadła prawie całego naleśnika z serem i zaraz zmykamy na drugi spacerek. Może Mariusza odbierzemy z przystanku. Albo się gdzieś nan mieście umówimy........

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

29 kwie 2008, 15:41

a my juz po drugim spacerku,bylysmy po brokuly w sklepie w deszczu...pierwszy raz sie w deszczu wybralam...ło matko ile sie nameczylam zeby szybko i sprawnie wozek rozlozyc i zlozyc zeby Maya w tym czasie nie zmokla!!!a o dziwo jak nigdy nie chce siedziec w wozku tak dzis siedziala grzecznie pod folią :-D :ico_brawa_01: ....

Ewcik,zrobilas mi smaka na nalesniki...hmmm

Awatar użytkownika
Ewcik

29 kwie 2008, 16:40

GLIZDUNIA, nic prostrzego, tylo szybciutko ciasto zrób i smaż :-) ja właśnie mężowi obiad robię. Jajka sobie zażyczył "wole oczka"

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”