Olek własnie zasnął wiec mam czas na kompa :ico_brawa_01:
Obejrzałam sobie fotki i dzieci rzeczywiście razem inaczej wyglądają, jest porównanie,
Mamo Zuzi rzeczywiście Olek najgrubszy z całej trójki a Lenka najwyższa i najlżejsza więc pewnie dlatego tak świetnie radzi sobie z chodzeniem, Szymuś pośrodku ale chyba najbardziej ruchliwy i świetnie piszczy :ico_haha_01:
ja niby też mam fotki ale zdjęcia dziewczyn jakoś bardziej mi się podobają :-D
Gosia tak się zastanawiam czemu te twoje fotki takie małe wychodzą , widze że wklejasz przez Image Shack tak jak ja a moje są wielkie , odhaczas ty to okienko pod zdjęciem gdzie pisze >Include details< bo ja tak
Ula strasznie żal mi Benia i jak nie będzie poprawy to od razu gnaj w poniedziałek do lekarza.
Ł jedzie już za 2 tygodnie,on mówi że strasznie mu sie nie chce i prosiłam go żeby został i nie jechał przecież nie jest nam tu ciężko ale on mówi że mu głupio teraz odmawiać jak wszystko załatwione
Jesli faktycznie nie jest tak źle z kasą to rzeczywiście mógłby sobie odpuścić, ale skoro już wszystko pozałatwiane to niech przynajmniej na troszke tam pojedzie coś zarobi i wróci, zawsze dodatkowa kaska sie przyda, a on na ile planuje jechać?? W pracy bierze urlop czy się zwalnia?? Bo lepiej gdyby po powrocie miał pewną pracę, no nie?
Eve Sto lat dla Szymusia :ico_buziaczki_big: , no mam nadzieje że temperatura nie jest spowodowana żadnym choróbskiem.
Kocura twoje foteczki też super, podoba mi się ten twój sweterek w paseczki, Zuzia cały tatuś :ico_haha_02: nie wiem jak to jest ale te wrzesniowe dzieciaczki to podobne do tatusiów
Z dziewczynami stwierdziłyśmy że Lenka podobna do ojca, Szymuś do taty , Olek też podobno do taty, Zuzia tata, Nell tata, Jas też tatuś ( wg mnie),Marcelinka też raczej do taty, no chyba tylko Michałek to wykapana mamusia, trudno mi Benka określić no i Dariuszka Agnieszki, o kimś zapomniałam??
[ Dodano: 2008-05-03, 15:52 ]
zapomniałam o Kacperku :ico_sorki: hmm ale on to też nie wiem czy bardziej tatuś czy mamusia :ico_noniewiem:
[ Dodano: 2008-05-03, 16:06 ]
Lena miała zatwardzenie. KONIEC Z KASZKAMI RYZOWYMI.
u nas też był ten problem, teraz ograniczam kaszki daje 2-3 razy w tygodniu czasem zdarza się że tylko 1 i kupy są o niebo lepsze i przedewszystkim bez takich męczarni. Wiec mam nadzieje że przerwa w kaszkach ryżowych Lence wyjdzie na dobre :ico_oczko: