Awatar użytkownika
kasi.k
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

05 maja 2008, 22:41

Hej kwietnióweczki,
przepraszam, że Was ostatnio tak bardzo zaniedbuję :ico_sorki: ale przez ostatnie 2 miesiące to u mnie zycie jak na wariackich papierach :ico_olaboga: goscie, nastepni goście, wyjazd do PL, goście, urodziny Viki, goscie a teraz moja kruszyna się rozchorowała... a jeszcze w miedzyczasie praca, kursy i domowe obowiązki :-D
Tak więc na koniec dnia sila juz tylko na podczytanie Was a na skrobnięcie czegos brak...

[ Dodano: 2008-05-05, 23:05 ]
Spróbuję poodpisywać, ale nie wiem czy mi się uda spamiętać wszystko :ico_olaboga:

Kari zdjęcia prześliczne :ico_brawa_01: widać, ze przyjęcie się udało... i Krystian jaki zadowolony :ico_brawa_01: a jaki duży mężczyzna z niego :ico_szoking: :-D normalnie jak dwulatek, hihi :-D tylko gdzie zdjęcie mamy z synem??
aha, a torcik wyglada mega smakowicie... mniaaaaaam...

Agi wasze zdjątka również przesliczne :ico_brawa_01: z Majci taka cudowna dama :ico_brawa_01: jest przesłodka... a i z Ciebie ślicznotka :ico_brawa_01: torcik wygląda tak pysznie, ze wcale się nie dziwię Katrin że jej slinka poleciała...

Delicja miłego pobytu u rodziców... wklejaj potem zdjęcia swoje i księżniczki :ico_sorki: to super, ze macie coraz mniejsze problemy z alergią :ico_brawa_01: ściskam mocno kciuki, by wogóle poszła sobie ona precz i to jak najszybciej... Viki nabiałowe rzeczy zajada (o dziwo bez uczulenia :ico_szoking: ) ale po pszenicy wyglądała jak poparzona :ico_placzek:

Kamelek a to co się z tym tortem porobiło, że mialaś nerwa?? i gdzie obiecane zdjątka?? ogromnie gratuluję mężowi nowej pracy :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Iw_rybka duzo po czasie, ale ogromnie gratuluję dyplomu i trzymam kciuki za szybką i jak najmniej męcząca magisterkę :ico_brawa_01: torcik roboty siostry sliczniasty a zdjęcia z urodzinek pierwsza klasa :ico_brawa_01:

Kolka dziewczyny mają rację - smutki lecz na TT wygadując się nam a nie w samotności :588: gratuluję takiego dobrego snu u Julci :ico_brawa_01: mojej pannie daleko do takich rekordów w spaniu, hihi... a gdzie kochana obiecane zdjęcia??

Mróweczka czyzbym widziała w podpisie zdjątko z Viki urodzinek?? :-D jak tam wyprawa do zoo?? pewnie udana, hihi... i dawaj tu zdjęcia, ale szybciutko :-D

Syla to super, ze Nicolka już zdrowa :ico_brawa_01: zdjęcia wszystkie wspaniale, masz przesliczne dziewczyny :ico_brawa_01: no ale to zapewnie po mamusi odzedziczyły urodę...

Hektorka ogromnie gratuluję pierwszych kroczków Kamilka :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: teraz moja droga, wrotki na nogi i dodatkowe kilka pra oczu ci się przyda :-D

Caro ja mam dziewczynkę ale w ciązy wymitowałam tylko 2 razy a mdłości nie miałam, więc jak widzisz reguł na to nie ma :-) ale co tam, najwazniejsze żebys ty się dobrze czuła całą ciążę a fasoleczka rosła sobie spokojnie w brzusiu...

Katrin no muszę ci powiedziec, że z tego co piszesz to Antonio i Viki dobrali się idealnie :-D takie same dwa kochane rozrabiające brzdące z identycznymi szalonymi pomysłami na znalezienie zajęcia dla mamusi coby się nie nudziły :-D pooglądałam sobie zdjęcia zięcia na NK i mateczko, jaki z niego super przystojnik :ico_brawa_01: aż Viki pokazywała go cały czas paluszkiem a na koniec dała wielkiego buziaka w monitor :-D jeszcze raz wszystkiego NAJ dla Twojego kawalera :ico_buziaczki_big:

[ Dodano: 2008-05-05, 23:07 ]
Co do spotkania to ja oczywiście jestem ZA :-D obojętne mi miejsce, a nawet z przyjemnością wybiorę się nad morze... tylko, ze my bedziemy w PL od 1 do 25 lipca...

Awatar użytkownika
marcia_pod
Zrobiłem Magistra z forum!
Zrobiłem Magistra z forum!

05 maja 2008, 23:16

Dziewczyny zaglądnijcie tu na ten link! Fajna zabawa i można pomóc.
http://www.tik-tak.pl/forum_dla_rodzico ... php?t=4626
Dzieki z góry. pozdrawiam Was i Wasze brzuszki(-; i maluszki

katrin
Papla
Papla

06 maja 2008, 01:33

Kamelek-gratuluje mezowi nowej pewnie lepszej pracy skoro to dla Ciebie taka radosc.Bardzo sie cieszymy razem z Wami,tez czekam na zdjecie i opis pomylki tortowej :ico_oczko:

Kari-przystojniaka z tego Twojego malego gorala.Piekny tort mu zamowilas :ico_brawa_01: Bardzo intryguje mnie zdjecie,ktore podpisalas,ze Krysiano rozmawia tam ze swoim wujkiem o dziewczynach,a ja tam widze niewiele wiekszego faceta od Twojego szkraba.Czy to jakis zart?

Syla-zyczymy pogody w Poznaniu,zebys mogla z Twoimi krolewnami pospacerowac.Tu juz zrobilo sie pieknie.Tfu,nie zapeszam

Kasik-ja sobie potrafie wyobrazic jak jest ciezko wejsc na TT jak sie juz pracuje :ico_placzek: Ciesze sie bardzo,ze mala moze jesc nabial,mam nadzieje,ze uczulenie na pszenice tez przejdzie.Moj Antek tez bardzo lubi patrzec na Wiki jak mu ja pokazuje w internecie.Moze jednak cos bedzie z tej naszej kochanej lobuzerskiej parki? :ico_haha_01:
Kochane dziewczyny,troche mi zeszlo z tym tortem ale,co zrobic,wiecie jak to wyglada robic cos z roczniakiem :-D ,tak jak obiecalam czestujemy tortem Antosiowym,nie jest taki piekny jak Wasze,bo robilam go sama a ja talentow dekoratorskich to nie mam,ale podobno smakowal.Wiec,prosze sie czestowac:

Obrazek

Tak jadlem sam mojego urodzinowego torcika
Obrazek

A potem wybieralem...

Obrazek

i wybralem :-D

Obrazek

Kolka-jak tam mamy imieniny,ja mam ostatnio bzika na punkcie ciasta o nazwie pijak.Moze znacie,ale dla mnie odkrycie tej wiosny i pieke nalogowo,a potem placze ,ze wygladam jak wieloryb.I czekamy na zdjecia.

syla75
Ja wiem wszystko o forum
Ja wiem wszystko o forum

06 maja 2008, 08:19

KATRIN to jest tapeta czywidok z okna ?u nas coraz ładniej troszke popada ale tak to ciepło torcik super zdolniacha jesteś a ąntos super facet

kamelek1
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

06 maja 2008, 08:36

Czołem dziewczyny otóż z tym tortem byłó tak , zamówiliśmy piekny duży tort śmietanowo truskawkowy biało rózowy z ogromną biedronką na torcie wyglądało to tak jakby miałbyc pietrowy no i wszystko pieknie fajnie a tu jedziemy do cukierni po odbiór a Pani mówi przepraszamy ale biedronki nie ma jest mały tort o tym samym smaku bo cukiernia si enie wyrobiła dziewczyny piorun we mnie strzelił myslałam , że ta babe rozniose na drobne i jeszcze nam dali pączki na przeprosiny szlag mnie trafił poprostu masakra , ale juz mi przeszło , bo smakował ten wszystkim no i miał serduszka i jakos wygladał bidnie to bidnie ale zawsze był.

A z praca mojego męza to fajnie zarobki 2 razy takie jak tu teraz wiec spoko , auto słuzbowe , tylko jest jeden problem , pół roku szkolenia poza domem :( :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: , bedziemy sie widywac tylko w weekendy , albo 2 dni w tygodniu , mam nadzieje że jakoś to ptrzeleci , i przypominam sobie Sylę , że daje rade z dziewczynkami sama cały czas , dam rade muszę dac

zdjęcia będa wieczorem obiecuje , bo wczoraj miałam urwanie patyka , sprzedajemy nasze mieszkanie i cały czas ktoś chce ogladac i my tak latamy wiec poprostu ja już nie mam siły na to wszystko , ale co nas nie złamie to nas umocni DAM RADĘ to moje motto od dziś
całuski dla was

Awatar użytkownika
Kolka
Beze mnie to forum nie istnieje!

06 maja 2008, 14:20

cześć dziewczyny :-)
Na imieninach było fajnie, udały się, nawet bardzo... pierwszy raz od dwóch lat mam kaca :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: A że ja na kacu zachowuję się, jakbym była w pierwszym trymestrze ciąży to tylko bym spała i jadła. I jak poczytałam Wasze posty i obejrzałam te pyszne torciki to zanim dotknęłam klawiatury to poszłam do lodówki przegląd zrobić :-D
Katrin
widzę, że tradycja rodzinna będzie podtrzymana :-D tatuś pewnie był dumny, co? :-) A do takiego lekarza jak Antoś pójdę z przyjemnością, nawet żebym miała symulować choroby :-D :-D
Kamelek no to gratulacje dla męża, pofarciło się Wam, a nie żal Ci będzie jak juz nie będziecie razem pracowali? Ja tez byłam zła jeśli chodzi o tort urodzinowy, bo chciałam zamówić taki śliczny jak Wy macie a mi tu teściowa wyskoczyła, że jej koleżanka tez potrafi zrobić takie piękne, a nawet lepsze. Nie bardzo byłam za tym pomysłem, ale zostałam przegłosowana. No i jak już przywieźli ten tort... no tyle powiem, żeby nie kląć, że zupełnie nie tego się spodziewałam. A potem Ci co go jedli (na szczęście nie ja, ale niestety Julcia m.in ) dostali biegunki. A teściowa ponoć z Wc nie wychodziła. O!
A teraz kilka zdjątek :ico_wstydzioch:
Tu nie wiem czy pijana czy jaka :-)
Obrazek a reszta to z różnych tam imprez, wycieczek i pstrykane z nudów. :-) Uprzedzam, że jak to ja, sypnę hurtem :-D
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kamelek1
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

06 maja 2008, 14:27

Kolka no żal żal , ale sa tego dobre strony wiec juz mniej żal :) tylko szkoda bo niebedzie go poł roku w domku wiec płakac mi sie chce normalnie

A twojego tortu nie skomentuje :ico_brawa_01: i bardzo dodobrze wiesz komu , tylku Juleczki szkoda , ależ to jest wykapany tatuńcio

Awatar użytkownika
Kolka

06 maja 2008, 14:36

ależ to jest wykapany tatuńcio
wiem ;( ;( a tatuńcio to swoja wykapana mamunia ;( Podobno pierwsze dzieci są przeważnie podobne do ojców a następne już do matek. Jak się nad tym zastanawiam to myślę, że chyba coś w tym jest :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2008-05-06 ]
powalcie mnie na kolana swoim tempem pisania :ico_olaboga: :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Mróweczka
Gaduła niepokonana!
Gaduła niepokonana!

06 maja 2008, 23:57

nic niepamietam co przeczytalam bo mialam nawet co poczytac hihi

kolka,kari,katrin foty cudowneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :ico_brawa_01:

kasik tak to to zdjecie :-D

kamelek gratulacje dla meza i dacie rade :-D

A My od 2-och dni nad morzem siedzimy...dziewczyny taka pogoda ze moje dziecko normalnie w wodzie siedzi :ico_szoking: :ico_szoking:
zdjecia znad morza i zoo wkleje jakdam rade...narazie wklejam na bloga wiec...

katrin
Papla
Papla

07 maja 2008, 00:28

Kolka-cudne zdjecia,mnie szczegolnie urzekly te w sadzie owocowym.Uwielbiam ten czas jak kwitna drzewa,swiat jest wtedy taki piekny.Historia z tortem typowa dla Krystyn :)Dobrze,ze nie jadlas.

Kamelek-dasz rade wytrzymac bez meza w tygodniu.My Ci pomozemy:))Dobrze,ze ta cukiernia jakis tam torcik w koncu Wam dala,bo jakby wyszli do Was z samymi paczkami to chyba pisaliby o tej awanturze we wszystkich centralnych gazetach:)

Mroweczka-ale masz sie fajnie z tym morzem,ja mam troszke do morza,wiec nie mam sie jak taplac w wodzie morskiej.A jaka ta woda,bo na moje oko to w Wielkiej Brytani to chyba nie ma cieplej morskiej wody :ico_noniewiem: Ale wiadomo,ze Erysio to twardziel,wiec temperatura wody nie jest mu wazna :-)

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”