Hej kwietnióweczki,
przepraszam, że Was ostatnio tak bardzo zaniedbuję :ico_sorki: ale przez ostatnie 2 miesiące to u mnie zycie jak na wariackich papierach :ico_olaboga: goscie, nastepni goście, wyjazd do PL, goście, urodziny Viki, goscie a teraz moja kruszyna się rozchorowała... a jeszcze w miedzyczasie praca, kursy i domowe obowiązki :-D
Tak więc na koniec dnia sila juz tylko na podczytanie Was a na skrobnięcie czegos brak...
[ Dodano: 2008-05-05, 23:05 ]
Spróbuję poodpisywać, ale nie wiem czy mi się uda spamiętać wszystko :ico_olaboga:
Kari zdjęcia prześliczne :ico_brawa_01: widać, ze przyjęcie się udało... i Krystian jaki zadowolony :ico_brawa_01: a jaki duży mężczyzna z niego :ico_szoking: :-D normalnie jak dwulatek, hihi :-D tylko gdzie zdjęcie mamy z synem??
aha, a torcik wyglada mega smakowicie... mniaaaaaam...
Agi wasze zdjątka również przesliczne :ico_brawa_01: z Majci taka cudowna dama :ico_brawa_01: jest przesłodka... a i z Ciebie ślicznotka :ico_brawa_01: torcik wygląda tak pysznie, ze wcale się nie dziwię Katrin że jej slinka poleciała...
Delicja miłego pobytu u rodziców... wklejaj potem zdjęcia swoje i księżniczki :ico_sorki: to super, ze macie coraz mniejsze problemy z alergią :ico_brawa_01: ściskam mocno kciuki, by wogóle poszła sobie ona precz i to jak najszybciej... Viki nabiałowe rzeczy zajada (o dziwo bez uczulenia :ico_szoking: ) ale po pszenicy wyglądała jak poparzona :ico_placzek:
Kamelek a to co się z tym tortem porobiło, że mialaś nerwa?? i gdzie obiecane zdjątka?? ogromnie gratuluję mężowi nowej pracy :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Iw_rybka duzo po czasie, ale ogromnie gratuluję dyplomu i trzymam kciuki za szybką i jak najmniej męcząca magisterkę :ico_brawa_01: torcik roboty siostry sliczniasty a zdjęcia z urodzinek pierwsza klasa :ico_brawa_01:
Kolka dziewczyny mają rację - smutki lecz na TT wygadując się nam a nie w samotności :588: gratuluję takiego dobrego snu u Julci :ico_brawa_01: mojej pannie daleko do takich rekordów w spaniu, hihi... a gdzie kochana obiecane zdjęcia??
Mróweczka czyzbym widziała w podpisie zdjątko z Viki urodzinek?? :-D jak tam wyprawa do zoo?? pewnie udana, hihi... i dawaj tu zdjęcia, ale szybciutko :-D
Syla to super, ze Nicolka już zdrowa :ico_brawa_01: zdjęcia wszystkie wspaniale, masz przesliczne dziewczyny :ico_brawa_01: no ale to zapewnie po mamusi odzedziczyły urodę...
Hektorka ogromnie gratuluję pierwszych kroczków Kamilka :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: teraz moja droga, wrotki na nogi i dodatkowe kilka pra oczu ci się przyda :-D
Caro ja mam dziewczynkę ale w ciązy wymitowałam tylko 2 razy a mdłości nie miałam, więc jak widzisz reguł na to nie ma :-) ale co tam, najwazniejsze żebys ty się dobrze czuła całą ciążę a fasoleczka rosła sobie spokojnie w brzusiu...
Katrin no muszę ci powiedziec, że z tego co piszesz to Antonio i Viki dobrali się idealnie :-D takie same dwa kochane rozrabiające brzdące z identycznymi szalonymi pomysłami na znalezienie zajęcia dla mamusi coby się nie nudziły :-D pooglądałam sobie zdjęcia zięcia na NK i mateczko, jaki z niego super przystojnik :ico_brawa_01: aż Viki pokazywała go cały czas paluszkiem a na koniec dała wielkiego buziaka w monitor :-D jeszcze raz wszystkiego NAJ dla Twojego kawalera :ico_buziaczki_big:
[ Dodano: 2008-05-05, 23:07 ]
Co do spotkania to ja oczywiście jestem ZA :-D obojętne mi miejsce, a nawet z przyjemnością wybiorę się nad morze... tylko, ze my bedziemy w PL od 1 do 25 lipca...