Ogulnie dzien minal fajnie bylam na spacerku z dziecmi i pozniej na malych zakupach razem z mezem i dziecmi bo teraz w niedziele mamy tutaj u nas w De Dzien Matki :ico_brawa_01: i juz sie ciesze na ten dzien :ico_haha_02:
Maggie nie zrobilam zadnego szumu.. uwazam tylko ze moglismy smialo jeszcze zostac na pierwszych kroczkach.. moja Nicolinka niema jeszcze 2 latek ale nie szkodzi.. bylam tylko zdziwiona ze tak szybko juz tu jestesmy..
Nie robie z tego problemu tylko mowie glosno co o tym mysle :ico_oczko:
A ja nie bo Nicolinka niema jeszcze 2 latek to z czego mam byc dumna?? :ico_noniewiem:wrecz powiedziałabym, że jestem dumna, że juz moge pisac na dwulatkach
Mama _Emilki niechce cie wprawiac w kompleksy :-D .. po prostu ja zawsze w czwartki dokladnie caly dom sprzatam a tak w tygodniu to tylko odkurzam co drugi dzien i nie robie za bardzo nic :ico_wstydzioch: :ico_haha_02:
Mama_Kingi tez uwazam ze dobrze zrobilas ze wyszlas ze szpitala na wlasna prosbe.. i mysle tak samo jak Mama_Emilki ze jak tak to lekarze mowia ze niema miejsc do chorych a tak to by na sile bezsensu trzymali zdrowa ciezarna co jeszcze ma czas urodzic przez cc no ale teraz bedzie juz lepiej umowisz sie dzien przed i zrobia ci cc i bedzie Patryczek z toba z wami :ico_brawa_01:
Aginka to dobrze ze ,Madzia jeszcze zostanie w Pl i zajmie sie troche jeszcze Malwinka..ciezka sytuacja z tym zlobkiem... troche nie bylo to wszystko zoorganizowane ale poradzisz sobie dobrze ze sa jeszcze babcie to tez przejma dyzur i bedzie ok trzymaj sie i powodzenia :ico_oczko:
OK kochane chyba wszystko napisalam bede powoli uciekac do lozka bo trzeba sie chociaz troche wyspac ale az tak narzekac nie moge bo moje dzieci slodkie daja mi sie wyspac :ico_oczko: Dobrej nocki papa :ico_spanko:
[ Dodano: 2008-05-08, 22:45 ]
Basia niema zadnego problemu.. ja powiedzialam tylko co mysle ale widze ze to sie nie wszystkim wam podoba... No trudno ..