02 cze 2008, 12:10
Hej kobietki!!!
Buziaki dla małych i dużych dzieci :ico_buziaczki_big: .
przez kilka dni mnie nie było ,bo w dzień nie mam czasu a wieczorem siły.
Widzę,że dopadło Was jakieś obwinianie się za brak cierpliwości,nie ma co, czasem każdemu nerwy puszczają :-) .Przecież się straracie ,prawda ???
Ja też czasem nie mam cierpliwości,ale bardziej do Dominika,Bartka łatwiej mi zrozumieć że suię niecierpliwi.Dziś jednak miałam dosyć,płacz ,krzyk i nic więcej.Teraz śpi ,mam nadzieję ,że po południu będzie lepiej :ico_olaboga:
Ela chyba juz wypoczywa nad morzem,tak doczytałam przynajmniej,niech się wreszcie oderwie od codzienności,to napewno dobrze jej zrobi.
Asiu ja też jestem przeciw posyłaniu 6-latków do szkoły.Dzieciństwo to najpiękniejszy czas w życiu i nie da się do tego wrócić,a potem już tylko obowiązki i coraz ich więcej :ico_olaboga: .uWAŻAM ,ŻE NAWET TE WYBITNE DZIECI POWIINY IŚĆ ZE SWOIM ROCZNIKEIM,a nie wcześniej.Przecież nauczyciele są od tego ,żeby zając i prymusa a nie się dziecko nudzi.Dominik też się nudził,to pani podała mu dodatkowe tytuły i teraz robi to co wszyscy a jak zrobi,to dostaje coś dodatkowego i już się nie nudzi.Czasem lekcje sobie odrobi i w domu ma spokój :ico_oczko:
Coś się rozpisałam :ico_szoking:
Nasza nauka siusiu zatrzymała się na chętnym siadaniu na nocniczek,ale od czegoś trzeba zacząc :ico_oczko: