a u nas... Kacper juz calkiem dobrze chodzi a nawet biegac probuje
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Kacpi wyglada na duzoooooo starszego no ale jak ma nie wygladac skoro jest o 2 cm wyższy od Alana ktory ma -...2 lata
:-D :-D :-D :-D :-D :-D
Agi super zdjęcie, a córcia jaka śliczna :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Marvinka a bo ja już pomyślałam że to obowiązkowe :ico_wstydzioch: ,a le fakt z rówieśnikami dziecko inaczej się rozwija :-) , ja cały czas mam nadzieję, że będziemy mieć dzidziusia nieco wcześniej, no ale najważniejsze to zamienić mieszkanie, bo w tym to nie chce myśleć jak byśmy się pomieścili :ico_olaboga: , ostatnio sie śmiałam, bo zastanawiałam się czy nie sprzedać wózka, a mama mówi, no żeby się nie powtórzyło po niej jak sprzedała wózek po starszym bracie a po 2 tygodniach dowiedziała się że jest w ciąży :-D :-D :-D , no ale nie przynudzam!
Rybciu no to się zaczęło z chodzeniem :-) :-) , na pocieszenie powiem, że fakt te pierwsze chodzenie to cakly czas trzeba pilnować, ale teraz to Oskar naprawdę fajnie sam się zajmuje( oczywiście w granicach rozsądku :-) ), nie musze go tak bardzo pilnować-oczywiście jak na stołach nic nie ma i takie tam, ale teraz jest naprawdę fajnie, np. teraz ja sobie piszę a on chodzi sam i nawet na mnie nie patrzy :ico_noniewiem: , zajęty jest sam sobą :-D
Kolka życzę Ci kochana, abyś mogła spełnić swoje marzenia i kupić to co będziesz chciała :-) , a z tymi odwiedzinami to chyba powinnaś jednak jakoś zareagować, bo to nie jest normalne, czy oni nie mają własnego życia, wnuczka wnuczką, ale bez przesady :ico_zly:
Kari nie martw się, nie ty pierwsza nie ostatnia, trzymam kciuki za poprawkę, no i na to wesele mam nadzieję, ze to ty pojedziesz :ico_oczko:
AP nie ładnie nie ładnie :ico_nienie: :ico_nienie:
Kasi.k to musi być trudno myśleć ciagle o niuni, a tu trzeba pracować, a kiedy mama przechodzi na emeryturę?
Vikulka coraz częsciej chodzi samodzielnie... na razie są to dwa, trzy kroczki a potem siad na pupie i reszta drogi na czworaka
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
a mu dziś chyba bez spacerku bo znowu piżdżi jak cholera :ico_zly: