Awatar użytkownika
misia85
maniakogadacz
maniakogadacz

16 cze 2008, 22:24

Gosiu nie zniechęcam się, będę walczyć dalej, spróbuje jeszcze z 2-3 dni, a później kupię inny smak, bo może nie lubi bananowej, bananów nie chce jeść, a np. jabłka wcina az mu sie uszy trzesą :ico_haha_01:
misia wyslalam
odkliknęlam :ico_oczko:

sabi_k77
Maniak forumowy
Maniak forumowy

16 cze 2008, 22:28

Hej dziewczyny!
nie było mnie tu ponad 2 tygodnie,tyle napisałyście,że nie wiem kiedy was przeczytam :ico_olaboga:
U nas wszystko w porządeczku,Maja rośnie,uczy się nowych rzeczy,zajada różne nowości i jest super kochanym,wesolutkim dzieciaczkiem :ico_haha_01: Swietnie znosi podróże i noclegi w obcych łóżeczkach :ico_oczko: Dzisiaj wróciliśmy do domku po długiej nieobecności,muszę jakoś powrócić do codzienności :ico_oczko: W wolnej chwili skrobnę conieco :-)

Awatar użytkownika
iwona83
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 cze 2008, 22:30

kurcze dziewczyny sciaglam jakis program picasaweb czy cos takiego i nie wiem o co chodzi

mam nadzieje ze nie zrobilam nic zlego

Awatar użytkownika
Goonia
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

16 cze 2008, 22:31

Hejka!!!!
Was to tylko na chwilę same zostawić i już 100 stron natrzaskają :ico_oczko:
Misia 100 lat moja kochana :ico_buziaczki_big: i dla naszych milusińskich jubilatów też :ico_buziaczki_big:
No jakie ładne zdjęcia powstawiałyście to szok normalnie :ico_szoking: :ico_oczko: Takie ładne te styczniowe bobasy, że chyba w pozostałych miesiącach już takich słodziaków nie ma :ico_oczko:
Renia zgadzam się z Gosią, że Arturek zaraz zacznie nam tu biegać :-D
Pinkogratuluję ząbka :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Justyna wypatruj tego pierwszego ząbka :ico_haha_01:
Iwona coś mi się wydaje, że Maja dołączy do grona "ząbkowców" :ico_haha_01:
Madzia super, że Patryczek Cię słucha i możesz brać maluchy razem na spacerki.
Kurcze, też kupiłam Tormentiol ostatnio i coś mi się wydaje, że z dupką Karolka jeszcze gorzej. :ico_olaboga: W ogóle przez tą skazę to i ciemienuszka mu wyszła i pupa się popsuła :ico_olaboga:
Czytam jak piszecie o kaszkach bananowych i innych pysznościach dziecięcych i aż mnie skręca, że moje kochanie nie może tego jeść :ico_placzek: pozostaje mu tylko Sinlac i zwykły kleik :ico_placzek: Dobrze, że przynajmniej jakoś to je.
A w ogóle to jak wygląda dzienny jadłospis Waszych skarbów? Napiszcie co dajecie jeść, w jakich godzinach i i w jakiej ilości. Jestem ciekawa, bo ja na razie cały czas na etapie wprowadzania i testowania pokarmów jestem. A jeszcze przez skazę muszę teraz bardzo ostrożnie urozmaicać dietę Karolka.
Miłej nocki Kibicki :-D Mnie piłka wcale nie rusza, chyba przez te ciągłe porażki naszych. papa!

Awatar użytkownika
iwona83
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 cze 2008, 22:37

u nas wyglada tak
rao ok 7 mleczko pozniej ok 11 kaszka ok 14 obiadek ok 17 deser i 20 mleczko z kasza manna i w nocy mleczko

no to jedziemy :ico_placzek:

[ Dodano: 2008-06-16, 22:41 ]
dobra to ja uciekam spac

zycze dobrej nocki

Awatar użytkownika
Goonia
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

16 cze 2008, 22:44

Iwonka dzięki :-) to u mnie tak nawet podobnie :-)

Awatar użytkownika
pinko
4000 - letni staruszek

16 cze 2008, 23:11

Znaczy się przegraliśmy... to było do przewidzenia, żeby nie wiem kto ich trenował, to i tak cieniasy nie dadzą rady... przykre ale prawdziwe.
Madziarka, super, że dziaciaczki grzeczne, oby tylko nie zapeszyć :-)
Misiu tormentiol doradziła nam stosować położna na szkole rodzenia, u nas sprawdza się za każdym razem, jak Ula ma odparzenia. Acha i wysłałam Ci zaproszenie na naszą klasę :-)
Gosia, Pawełek słodko śpi, pewnie mu światło przeszkadzało :ico_haha_01: .
Goonia, nasz codzienny jadłospis to cycuś i od czasu do czasu banan lub jakiś deserek, najczęściej, jak już kupuję, to marchewkę z jabłuszkiem, Ula go uwielbia.

Ja też zmykam spać... dobrej nocki kobitki... :-)

mariola
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

17 cze 2008, 06:35

witam .U nas jadlospis jest pomieszany jak jestem w domu rano to rano tylko cyc potem zupka bebilon pepti czasami banan albo kaszka bezmleczna a jak popoludniu to odwrotnie.Amelka juz kilka nocy spi na brzuchu.Przestraszylam sie bo wczoraj dowiedzialam sie ze dziewczyna miala 1,5 rocznego syna z wada serca ale mocna wada i w sobote cos sie rozchorowal katar....poszla z nim do lekarza lekarka podala jakis zaszczyk i w niedziele rano dziecko juz nie zylo.Teraz badaja dlaczego ale to juz nic nie zmieni okrutne jest to zycie czasami.Zmykam do pracy pa

madziarka81
Jestem mózgiem tego forum!
Jestem mózgiem tego forum!

17 cze 2008, 06:57

Witam z :ico_kawa:

Mariola przerazające to naprawde co napisałas o tym dziecku. Mi się płakac chce jak czytam o dzieciaczkach a szczególnie rycze jak czytam o pobitych dzieciaczkach, ostatnio coraz częsciej :ico_placzek:

U nas jadłopis to cycus, czasami jabłuszko no i ostatnio kaszka bananowa :-)

Zapowiada sie ładny dzień, troche posprzątma, przygotuje obiad i pójdziemy na plac zabaw :-)

Awatar użytkownika
misia85
maniakogadacz
maniakogadacz

17 cze 2008, 07:38

Ja tez się witam, Madziu dołacze sie :ico_kawa:

U nas tez cycus, ok.12,13 marchewka, a 15,16 jakis owoc, a na noc od dwoch dni kaszka :-)
milego dzionka

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”