Lalka, :ico_tort: SUPER ŻE JESTEŚ!! Zaglądaj do Nas częściej!! Hanusia taka śliczna!! taka kruszynka!!
Kicia10, Uuuuuu, Kacperek jak mały raper bandama i te sprawy strasznie kochany urwisek :)
Oj Oj to ja tak narzekam na M że od kąd się urodziła marcelina to M ja tylko 2 tary przewinął i wogóle jej nie optrafi ubrać ani nic :-D :-D I też czasem się go czepiam ale wiecie co jak On wraca na 2 dni do domu i słania się z nóg to aż mi się żal go robi i nawet nie zawracam mu tym głowy no chyba ze ejstem tam z nim albo wraca na dłużej to wtedy się rozbiera mi ja do kąpania, sprząta po kąpieli robi mleczko i wogóle jest ok. Pozatym dużo się z nia bawi i ogólnie potrafi ja zając. Ale za niedługo top tez bedzie musiało ulec zmianie bo jest już na tyle duża że krzywdy jej nie zrobi przy przebieraniu....
Ja byłam u lekarki ale się rozchowrowała i nie przyjechała więc recepty na maść nie dostałam kupiłam alantal Plus i Tormentiol :ico_sorki: :ico_sorki: Oby pomogło!!!!
Teraz zjedliśmy naleśniki śmietanowe Boże jakie pyszne były Marcela wcinała aż miło zaraz Wam fotki wkleję :)
mama_zuzi1980, więc mówisz ze błotko skutkuje... poowiem Ci tak opcichutku zeby nikt nie usłyszał że jakby za taką cene miało nie zadziałać to bym się wkurwiła na maxa!!) :ico_haha_01:
A ja dziś kupiłam sobie coś odjazdowego
http://www.sklep.eris.pl/produkt.php?id=975
Nawet nei wiecie jak ślicznie pachnie!! Chyba bede się myła dziś cały wieczór.... hehe ale się podniecam pierdołami ale mnie cieszą kosmetyki :)
NICOLA_22, no a jakbys udała ze jesteś tak potwornie chora że np. zawiało Cię i nie możesz się wcale wyprostować :) Ciekawe co zrobi :]
Kurde fotosik nie działa wiec chyba potem to zdjecie załącze