Ja robię wszystko , zeby z doła nie było mega doła i narazie mi się udaje. Wanesska daję mi tą siłę, dlatego całą swoją uwagę poświęcam jej. Właśnie wybieramy się do lasku na spacerek, opalanko i wylegiwanie się. Wieczorem w ramach poświęcaja jej caaałej mojej uwagi i energii poprasuję jej ciuszki :ico_haha_01: :ico_haha_01: bo o statniego pajaca i bodziaka wczoraj wyciągnęłam, a ubranka lezą i cierpliwie czekają hehe
Z tego wszystkiego nie złozyłam zyczeń naszym solenizantom :ico_sorki:

zięciu mój kochany

i

zyczę Wam wszystkiego co anjleposze, najsłodsze, najcieplejsze, najzdrowsze i najukochańsze!!!!! Bądźcie zdrowi, pogodni i szczęśliwi :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Jeszcze raz Wamn dziękuję za wszystko :ico_sorki:
napiszę parę słówek jak wrócę ze spacerku :-D
Aha Aga ja smoczek daję, ale tylko do zasypiania, no i czasem jak marudzi mocno gdzieś w sklepie czy w autobusie - stosuję go jak korek hehe :ico_haha_01: Narazie nie mam zamiaru jej go zabierać.

ogolnie mam dosc !!!!!!!!!!!Chrzestna Wikuni raczej nie przyjedzie na roczek sila wyzsza(praca)miala juz załatwiony urlop itd i sie cieszyla ze nas zobaczy,a tu nagle jej pracownik poszedl sobie na l4 i co zostala sama a ona jest naczelnikiem poczty :ico_olaboga: i w poniedzialek wczas rano by musiala byc w pracy!!poniewaz wyplaty emerytur itd,a do tego mamy auto u mechanika niewiemy kiedy bedzie naprawione :ico_olaboga: ,zagadywalismy tescia no zeby ja odwioz wieczorem w niedziele bo to 1,5 godz trzeba jechac,ale on zbytnio nie ma ochoty :ico_zly: no zesz ku... prosic sie nie bede niech sie wali ćwok jeden!!Tak to jest pieknie ladnie a jak sie prosi o pomoc to nonono wypnie łaski bez!!Jeszcze bedzie cos chcial!!I do tego dostalam@ siedze i wyje :ico_placzek: mam dosc dosc dosccccccccccccccccc!!!