24 cze 2008, 12:04
witam
nocka ok,pobudka przed 7 już
byliśmy na zakupkach
wiecie ekspresowo,wczoraj zamówiłam posciel a dzis już jest,tzn nie mam jej w domu ale jest
kurier był ale nie wiem jak on pukał ze ja nie słyszałam :ico_puknij: ,popatrzyłam przez okno przypadkiem i widzę poczta polska ,poszłam na korytarz a tu na drzwiach w skrzynce awizo :ico_puknij: nie myśłałam że tak szybko dostanę,zamawiałam za pobraniem to dlatego chyba szybciej
Nat to chyba taki okres,Kacper jakis czas temu też był taki,potem mu przeszło i ostatnio znowu jest niedobry i histeryzuje,marudzi,choc ostatnimi dniami jest lepiej już
z nocnikiem tragedia :ico_olaboga: ja n ie wiem jak ja to wytrzymam bo zaczynam już siadać :ico_olaboga: dziś 3:0 dla niego i wiecie on specjalnie to robi,wysiedział sie przedtem na nocniku,a wiedziałam ze musi cos zrobić bo nie sikał ze 2 godz i co,i ledwo zszedł poszedł do pokoju i nalał na dywan :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: a za jakies 15 min znowu na podłoge :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: ja nie dam rady,mnie już trafia,wiem, ze to niedobrze ale co ja mam poradzic że narwus taki jestem,boje sie zeby przez to jeszcze gorzej nie było :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: