24 cze 2008, 21:10
witam ponownie
bób sie gotuje :-D KAcper właśnie położony,poczytane wiersze a ja zaraz idę pod prysznic i wracam
Kamizela ja nie robie wielkiej sprawy z tego że nasika na podłogę tylko poprostu mam wrażenie że on to robi specjalnie i mnie trafia,ale już sobie obiecałam że nie będe sie denerwować,ja poprostu jestem straszny nerwus i czasem mi ciężko sie opanować
pokazówki od taty już miał i ma to w nosie to raz a dwa wcale mu mokre majtki nie przeszkadzają,także takie rzeczy u nas nie działają,juz też naczytałam sie różnych rzeczy,ale u nas to inaczej wszystko jak zwykle
moja siostra to mówi że KAcper to w ogóle jest inny tzn jedyny w swoim rodzaju,ma swoje ścieżki i wszystko ma w nosie,jednym słowem wielkie indywiduum,tak mówi o nim
chyba trzeba sie uzbroić w cierpliwość,duuużo cierpliwości,napewno mu nie popuszcze :ico_nienie:
pociesz sie kamizela ze jak masz problem z odstawieniem to moze z nocnikiem mieć nie będziesz :ico_oczko:
Nat ja niestety mam wykładziny dywanowe w obu pokojach :ico_noniewiem:
co do dzisiejszego wyniku to jest 5:3 dla Kacpra ,tzn 2 x siku i kupa na nocnik
kupa jak wstal to go posadziłam,najpierw mówił ze będzie sikał ale potem zmienił zdanie i powiedział że kupe robi :ico_oczko:
a siki u babci raz złapane,tzn sama go posadziłam choc twierdził ze nie chce,a drugi raz w domu zapytalam czy chce a on sie zastanowił i powiedział ze nie,a jak naprawde nie chce to sie nie zastanawia tylko od razu mówi ,już to wyczaiłam :ico_oczko:
posadziłąm go choć sie opierał,ale powiedziałam ze idziemy sie juz kąpac to usiadł (jest tak przyzwyczajony że przed kąpiela zawsze siada) no i zrobił :ico_brawa_01:
dokupiłam majtek :ico_noniewiem:
ide myć sie
ale was zanudziłam :ico_olaboga: