[ Dodano: 2008-07-02, 13:07 ]

pisalyscie kiedys o tormentiolu czy smarujecie nim bo Amelka jest strasznie odpazona i do Julki jak byla mala lekarki mi go przepisala wiec teraz tez kupilam ale tam pisze ze stosowac po 12 rokiem zycia

... to akurat prezent od cioci... :-D ale bardzo fajne jest i super mi sie w nim karmi malego!ładne mu krzesełko do karmienia kupilas :ico_haha_02: :ico_brawa_01: ja tez musze sie za takim rozgladnac.ciekawe co moj maz na to ze kolejny wydatek planuje :ico_olaboga: :-D
na nim pisze ze jak skonczysz 12 lat ale tez stosujeMariola, ja tormentiol stosuję od urodzenia Uli, położna na szkole rodzenia nam go polecała i nie mówiła, że wolno dopiero po roczku :-) , więc śmiało możesz stosować :-)
mieszkam w Kobiorze to jest miedzy Pszczyna a Tychami otoczony jest dookola lasem fajnie tu cicho spokojnie.Serduszko89
:ico_szoking: ... hehehehehe :-)na nim pisze ze jak skonczysz 12 lat ale tez stosuje

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość