Jagna30, gratulacje dla Juniora :ico_tort: przekaz mu ciezarowkowe zyczenia :-)
Remonty, kupowanie.. dziewczyny przerazacie mnie (a raczej sama siebie przerazam :-D) Ja nie mam nic, nie liczac drobiazgow dla malego (pieluszki, chusteczki, kremy itp) i rozka. W sobote jedziemy do Ikei, moze jakies lozeczko upolujemy... a wozka to nie wiem czy sie doczekam, bo mojemu facetowi zaden nie pasuje. Ten za duzy, ten za maly, ten za czarny.. ten za malo kol ma :ico_puknij:
Smiejemy sie, ze zwiniemy wozek z supermarketu i bedziemy malego w nim wozic :ico_brawa_01:
A wlasnie wrocilam z USG, jakas nowa babka mnie badala i nie wiem czemu, ale dziwna byla.. powiedziala, ze z dzieciaczkiem wszystko OK i ze to ostatni skan z ich strony (ze strony szpitala). Nie chciala powiedziec ile maly wazy, bo stwierdzila, ze nie po to tam przyszlam. Wg niej miala sprawdzic tylko poziom plynu owodniowego i to wszystko.. na nic innego nie bedzie patrzec! :ico_puknij:
No coz.. wiec poki co wiem tylko tyle, ze maluch dobrze sie rozwija, plyn owodniowy w porzadku... ale nie wyobrazam sobie olejnych 6 tygodni bez zobaczenia mojego synka na tym monitorze... Chyba pojdziemy prywatnie :ico_haha_01: na 3D :ico_haha_01: