Wiesz co Pati,zastanawialam sie nad tym,ale stwierdzilam,ze jednak uzyje plynu.Mam taki delikatny dla dzieci,bo tak jak mowisz szczegolnie pieluszki tetrowe.ktorych mam zamiar uzywac podczas karmienia ,sa strasznie sztywne :ico_noniewiem:
no wlasnie ja tez mam 10 pieluszek tetrowych i beda takie szorstkie, a tez mam sporp rzeczy welurkowychi tez po praniu nie sa mile w dotyku, ja tez teraz zamierzam kupic plyn do plukania specjalnie dla dzieci sensitiv i troche dolejej to zawsze te ciuszki bede inne :-)
Oj chyba za wczesnie moja radosc nastapila...Jakies chmury od zachodu nadciagaja....
a daj spokoj, wkurza mnie ta pogoda, to ma byc lato :ico_szoking: zimno i chmury zaraz pewnie bedzie padalo kolejny tydzien :ico_zly:
Ja mam obawy ze nie zdarze z popraniem ciuszkow jak taka pogoda bedzie, boje sie, ze maly zrobi nam niespodzianke, a ja nie mam popranych ciuszkow :ico_noniewiem:
Ostatnio popralam te co dostalismy od znajomych ale trzy dni schly w taka pogode w domu i jeszcze byly wilgotne, wiec w sobote bylo nawet slonecznie wystawilam je na balkon i ladnie doschly :ico_olaboga:
slonko2008, witaj :-)
Witamy po nie przespanej nocy
oj wiem cos o tym bo juz od miesiaca mam ten problem co noc, nie moge spac wszystko mnie boli, ale trzeba jakos wytrzymac :-)
Ide jesc sniadanko i zycze smacznego