witam wieczorkiem :-D
Basiu super ze imprezka sie udała to czekamy teraz na góre foteczke z imprezki :-D no to widze ze drugi torcik bedzie do zjedzenia zeby mozna było fotke zrobic :-D
A co do wyjazdu do dalej nic nie wiem, normalnie nie wiem czy jutro bedziemy jechać czy pojutrze ale jeszcze nic nei gotowe ani zaplanowane :ico_olaboga: burdel straszny, ale przynajmniej wesoło :-D teraz to czekam na ładna pogode :-D
Rozmiar 34 :ico_szoking: szalejecie dziewczyny ja jak sie w 40 zmieszcze to jestem przeszczesliwa :-D
Basiu a wyobraź sobie co sie u mnie w domku dzieje jak twój przeciez taki spokojniusi syneczek :-D
A wogóle kiedy mnie odwiedzicie :-D
Sandra super ta bratanica :-D mój brat niby starszy ale cos sie zawział i do roboty nie chce sie wziasc :ico_noniewiem:
MAdziu normalnie chyba nastepnego synka nazwe Leonek moze tez bedzie taki słodziutki jak twój :-D a te filmiki poprostu mnie rozwaliły odrazu mi sie micha smieje, słodkie strasznie te nasze maluszki :-D oj marzy mi sie keidys spotkanko na zywo ze wsyztskimi bobaskami :-D tylko który lokal by to zniósł :-D
Joasiu super ze imprezka sie udała :-D a z tymi torcika to chyba jaks plaga :-D