oj, Kochana, to Ty byś tu u mnie z ciągłym bólem głowy była :-) bo jak trzy dni nie pada to jest szok :-)przyszły chmurki i głowa mnie zaczeła boleć,
potwierdzam, moja koleżanka tak miała... od dnia, kiedy powinna być miesiączka do 3 dni przed porodem... cierpiała biedna strasznie i niestty nic nie pomagało, ani płyny specjalne, ani podgryzanie migdałów...jesli chodzi o zgage to chybo moze utrzymać sie przez cała ciąże :ico_olaboga:
pewnie tak, ja jestem meteopatą także reaguje na zmianę pogody, szczegolnie skoki ciśnienie, wiatr i deszcz.oj, Kochana, to Ty byś tu u mnie z ciągłym bólem głowy była :-) bo jak trzy dni nie pada to jest szok :-)
Oj ja też niestety,jestem jak chodząca stacja meteorologiczna :ico_olaboga: Mnie to najbardziej głowa boli na wiatr i burzę.pewnie tak, ja jestem meteopatą także reaguje na zmianę pogody, szczegolnie skoki ciśnienie, wiatr i deszcz.
oj.. to pamiętaj, żeby na wyspy na dłużej niz urlop się nie wybierać :-) ja lubiłam deszcz, szczególnie latem, kiedy było upiornie sucho w Polsce, ale odkąd jestem tutaj to jakoś za słonkiem wyglądam :-Dja jestem meteopatą także reaguje na zmianę pogody,
noo, ja zapijam się w kisielach :-) i barszczu czerwonym :-)ostatnio bardzo lubię kompoty :-) :ico_haha_01:
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 1 gość