barbara123
JEEEST! Przekroczyłem 1000 postów!

30 lip 2008, 14:14

:-) Ewik trzymam pewnie zameldujesz nam Tu szybciutko co za łobuziak siedzi w brzuszku
Ania wszystkiego najlepszego z okazji imienin
dużo duzo zdrowka dla całej waszej rodzinki
- jakoś co Tu zagladnełam to nie mogłam nic napisać bo Oleńka oczywiście zaraz sie budziła
Ika fotki cudowne
Czekam na wieści od Janiołka co tam z Lenka, moze ma ktoraś do niej komóre to moze jakiś wieści byśmy dostały

Awatar użytkownika
Ika202
Cyber rusałka
Cyber rusałka

30 lip 2008, 14:57

Czekam na wieści od Janiołka co tam z Lenka, moze ma ktoraś do niej komóre to moze jakiś wieści byśmy dostały
ja mam i zaraz do niej napisze

[ Dodano: 2008-07-30, 15:41 ]
A wiec tak cytuje :
"Czekam na wypis :) za tydzień się dowiemy czy i kiedy robimy serduszko .A o robimy z Marka wariata bo mu wojska nie odroczyli.Napisze jutro." To sms od Janiolka

Awatar użytkownika
Evik.kp
Trzy tysiące lat minęło...

30 lip 2008, 16:36

Ika202, a wyobraź sobie że dziś moja babcia stwierdziła że wyglądam na dziewczynkę bo niby mi w biodra idzie a nie w brzuch :ico_olaboga: już sama nie wiem co mam myśleć, jeszcze bardziej zamotała mi w głowie a i tak męczy mnie to czekanie. No i ruchów prawie nie czuję a podobno w drugiej ciąży szybciej się wyczuwa. Na grudniówkach napisały dziewczyny że dziewczynki kopią później. Mamuśki dziewczynek czy to prawda????????????????????????????

Awatar użytkownika
Ika202
Cyber rusałka
Cyber rusałka

30 lip 2008, 17:40

wyobraź sobie że dziś moja babcia stwierdziła że wyglądam na dziewczynkę
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: no i ci mówię będzie córa jak sie patrzy :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: wiesz co ja ci powiem że ja w każdej ciąży ruchy czułam późno więc się nie martw oby do piątku tylko jak zaraz wyjdziesz z gabinetu to ja czekam na sms-a :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: a na którą idziesz ?? :ico_oczko:

anetkajur
Specjalista od nawijania
Specjalista od nawijania

30 lip 2008, 22:31

Cześć dziewczynki starsznie mi wstyd bo nie pisałam juz do Was wieki ale mam wielkie postanowienie poprawić sie i to od zaraz.
Ostatnio mąż w rozjazdach i jakos tak mało czasu miałam żeby cokolwiek napisać. całe dnie spedzamy w parku z Juleczką i znajomymi dzieciaczakmi. Jula jest najstarsza ale widzę że najwolniej zbiera się za raczkowanie ale ostatnio robi postępy juz jest na czworakach ae jeszcze nie wie jak skoordynowac ruchy rąk i nóg żeby się przemieścić ;).
Mam nadzięję że u Janiolka wszystko będzie dobrze i z Lenką i z Markiem. A tak wogole Janiolek ja mieszkam w Tranowie a teściów mam w Krakowie bieżanowie więc dlaczego mysmy sie jeszcze nie spotkały ?? Koniecznie musimy sieę umówić :)
Evik trzymam kciuki za dzwieczynkę. Ja jule czułam dosc wczesnie bo w 16 tc ale to dlatego że była bardzo nisko i kopała mnie po pęcherzu moczowym, ale pozniej jakos sie przekreciła i ze 3 tygodnie jej nie czułam wiec jak widzisz róznie to bywa.
Zmykam teraz do sterty prania do prasowania. Obiecuje meldowac sie częsciej. Pozdrawiam Was buziaczki

Awatar użytkownika
Evik.kp
Trzy tysiące lat minęło...

31 lip 2008, 07:48

Uwielbiam jak mój syn nasraka w świeżo założonego pampersa :ico_placzek: a jeszcze przyjemniej bo właśnie jem a on oczywiście przy mojej nodze i się napina :ico_noniewiem: Ach te nasze pociechy :ico_oczko:

Już został mi jeden dzień więc chyba jakoś wytrzymam :ico_olaboga:

IKA jutro idę tak miej więcej na 10 bo on tam siedzi i przyjmuje. Oczywiście od razu dam wam znać choć dziś wzięło mnie przeczucie że nic nie pokaże :ico_noniewiem: W przyszłym tygodniu jadę do babci która jeszcze nic nie wie i nie chciałabym do niej jechać nie wiedząc co będzie :ico_zly:

Awatar użytkownika
kilolek
4000 - letni staruszek

31 lip 2008, 08:34

Uwielbiam jak mój syn nasraka w świeżo założonego pampersa :ico_placzek: a jeszcze przyjemniej bo właśnie jem a on oczywiście przy mojej nodze i się napina :ico_noniewiem: Ach te nasze pociechy :ico_oczko:
mój wczoraj zwalił kupsko na świeżo umytą podłogę :ico_olaboga: akurat pupcię wietrzył i tak go wzięło. Generalnie jak wietrzy pupsko to zawsze musi sie zsikać :ico_noniewiem: Mam sąsiadkę, która mieszka w domu obok, a domy są dość blisko i generalnie dużo słychać (i widać), zwłaszcza od nas do nich, bo mamy balkon na ich stronę. Zmierzam do tego, że sąsiadka (młoda dziewczyna - troszkę młodsza ode mnie) jest oburzona pomysłem wietrzenia pupy, bo przecież dziecko może podłogę obsikać :ico_szoking: może w tym oburzeniu nie byłoby nic dziwnego gdyby nie fakt, że ma 4-miesięczną córeczkę. Współczuję tej dziecinie z nie wietrzoną pupą.
Przy okazji mam nadzieje, że nie buszje po tik-taku i nie odkryje, ze ją obgaduję :ico_wstydzioch: :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Ika202
Cyber rusałka
Cyber rusałka

31 lip 2008, 10:09

Uwielbiam jak mój syn nasraka w świeżo założonego pampersa :ico_placzek:
a co to jest super albo jak zacznie kupę robić nim mu nowego persa założę :ico_szoking: a ja właśnie piorę materac małego i cała pościel bo mój kochany synek wszystko mi osikał :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: przy okazji zmieniłam mu wystrój łóżeczka :-D :-D
jest oburzona pomysłem wietrzenia pupy,
A to głupia baba pupkę trzeba wietrzyć i to jak najczęściej :ico_oczko: Moja córcia jak była mała miała pieluszkowe zapalenie pupy i nie ważne jakiego persa miała na pupie bo każdy ją odparzał dlatego używaliśmy specjalne maści i dużo wietrzyliśmy teraz mam pupkę śliczniusią :ico_oczko:

barbara123

31 lip 2008, 10:54

:-) Ewcik moja Oleńka dość pózno zaczeła grasować w brzuszku - może jednak córunia będzie
Mamy tak sie zasem zachowują,a co ona powie jak zacznie trening czystosci i dzieciatko nasika i przeleje majteczki - na pościel , podłogę
Pupsko trzeba wietrzyć bo pampersach na pewno sie zaparzy pzy takich upałach
Moja teściowa uparcie ostanie woła o skarpetki dla Oleńki, a po co kej w taki upał
Anetkakur - ja tez bywam w Krakowie u rodzicow , tyle ze mnie blizej do rynku :-) :-) :-)

Awatar użytkownika
Ika202
Cyber rusałka
Cyber rusałka

31 lip 2008, 11:15

barbara123, czy mi sie wydaje czy twoja córcia kończy dziś 9 m-cy :ico_szoking: wiec 9 torcików dla niej
:ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort:

i 9 całusków

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”