A wiecie że ja mam prababcię...ale z Ciebie super wnuczka ..... :ico_brawa_01: ja też mam tak leciwą babcię ...ale byłam u niej ostatnio na dniu babci i to dojechałam z chyba dwutygodniowym opóźnieniem :ico_wstydzioch: - moja babcia jest super .... ale jakoś wiecznie czasu brak ...
ale już gaśnie moja kochana prababcia...starowinka, nic już nie pamięta, mało mówi...
aj...starość się Panu Bogu nie udała :ico_placzek:
Aginko, no to trzymam kciuki żeby było super...zreszta napewno będzie...świetna niespodzianka, tatus napewno będzie szcześliwy :ico_haha_02: :ico_haha_02: :ico_haha_02:Ja jutro mam mega uroczystość rodzinną .... 4 marcza mój tato kończy 60 lat i z tej okazji - razem z rodzeństwem jutro robimy mu "niespodzianke"- zaprosiliśmy rodziców na obiadokolację - torta- i taki poczęstunek do wytwornej restauracji ... oczywiście wszyscy złożyliśmy się na mega prezent i pokrywamy wspólnie koszty imprezy - myślę że powinno być fajnie - będą mio rodzice i ja i bracia z rodzinami ..... - napisałam niespodzianka w cudzysłowie bo planowaliśmy by tatuś dowiedział się o tym że to jego impreza dopiero na miejscu ... ale nieststy - musieliśmy go troszkę wtajemniczyć bo obawialiśmy się że oeje temat ..... no zobaczymy jak to będzie ....