:ico_sorki: Pati trzymam kciukasy zeby wszystko bylo ok :ico_sorki:wlasnie jem sniadanko i zaraz bede szykowala sie na wizyte u gina, zobaczymym co tym razem wymysli pozniej sie odezwe
:ico_brawa_01: ja dzisisj spie sama bo mojego nie ma :ico_brawa_01: ...tylko sie troche cykam spac sama w chacie :ico_noniewiem: no miejmy nadzieje ze mnie nikt nie napadnie :ico_oczko:ja mialam dzisiaj wspaniala noc... mezus wczoraj wieczorem poszedl spac do drugiego pokoju
jezu mnie wlasnie wczoraj cos tak samo bolalo :ico_olaboga: masakra ale przeszlo na szczescie :ico_sorki:zresztą mam jakieś dziwne skurcze,takie przypominające @,
ja tez mam czasem takie bole ale nie sa jakos bolesne :ico_noniewiem: , macica ciwiczy do porodu chyba...zresztą mam jakieś dziwne skurcze,takie przypominające @,na szczęście nie często ale w nocy bolało
mam podobny problem jakos odpoczatku ciazy nie lubie przytulanek, ciezko mi wszystko mnie drazni :ico_zly: ,ale sa momenty ze sama przychodze do niego sie tulam :-D, nastroje zmienne jak choragiewka na wietrze :ico_noniewiem:poprzedniej nocy powiedzilam do niego podobno "nie dotykaj mnie!" a on chcial na pewno troche przytulanek... to jeszcze taki dzieciak, przykro mu sie zrobilo,
:ico_sorki: :ico_sorki: jezu Miszka to ja Ci wspolczuje :ico_sorki: :ico_sorki: ja poki co nie mam takich problemow przesypiam ladnie nocki-nie wyobrazam sobie siedziec do 6 rano :ico_olaboga: koszmar!!!!!!Dzis przeszlam sama siebie Polozylam sie jak Agusia pierwszego posta pisala Siedzialam do 6 rano przed telewizorem i plakalam z bezsilnosci To jakis dramat!!!!!!
no piszcie dziewczynki jak jeszce wrocicie :ico_sorki:kobitki, czekam na info od ginów
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość