Mazia- Ja kupiłam klasyczną prostą sukienke do kościoła,nic nadzwyczajnego,a na sale będę miała taką troche balową ale skromną ( już kiedyś ją kupiłam ale nie było okazji ją założyć ). Myśle, że fajne teraz są sukienki w tym stylu
http://www.allegro.pl/item407929991_sli ... zm_34.html napewno bedziesz ją mogła wykorzystać na inne okazje.
Kasiulka- wiem że do Międzywodzia ale mieliśmy jechac zupełnie inną trasą dlatego powiedziałam ze pojedziemy przez Międzyzdroje :-) Też juz nie moge sie doczekać spotkania w realu
Kasiu jaka krowa :ico_nienie: Ty zawsze ładnie wyglądasz
Elu- czasami serce matki dyktuje najlepsze rozwiązania, może nie tak skuteczne jak ksiązkowe ale napewno bezpieczne. Co do znajomych to już tak jest, że w dzisiejszych czasach ludzie ciężej nawiązują kontakty. Też nie mam znajomych którzy mnie by odwiedzają zazwyczaj są to znajomi męża,a z nimi to wiadomo nie o wszystkim można pogadać - bardziej poimprezować. Ale zawsze masz nas :ico_pocieszyciel:
Iwciu- napewno ślub będzie piękny, życze zabawy weselnej do bialego rana.
Chloe- udanego wyjazdu
Asiu- dobrze, że tata już lepiej sie czuje, a reszta się z czasem ułoży. Nie ma nic ważniejszego niż zdrowie
Obiecywałam że dziś rano amelduje się na kawke a tu rano o6 Marcin mnie budzi po powrocie z nocki że jedzie do Berlina i pyta czy nie pojade z nim :ico_noniewiem: pojechałam a co miałam go puścic po nieprzespanej nocy samego w trase. Szkoda mi tego mojego samarytanina bo zawsze wszystkim pomaga nie patrząc na siebie :ico_zly: okazało się że kolegi brat przylatuje ze stanów a kolega nie ma jak po niego jechac bo samochód mu nawalił. I tak od ranka na nogach wróciliśmy po trzeciej i myślałam że uda mi się Kupić Nikolci butki na wesele ale jak poszłam to wszystkie w jej rozmiarze i o rozmiar wieksze okazały się ciasne - jakieś grube stópki ma ta moja gwiazda :ico_haha_02: ale były ładne kalosze to jej kupilam no ale nie na wesele :-D
Juz nie obiecuje poprostu jak jutro rano będe miała jak to wtedy zgłosze się na poranną :-)
Jakoś weselnie się tu u nas zrobilo :ico_haha_01: wszystkie na wesela się wybierają fajnie bo trzeba się weselić :ico_haha_02:
Spokojnej nocy - karaluchy pod poduchy :ico_haha_01: