Basiu może Asia niedługo zaśnie...
Kladlam ja na 3 razy, az bylam na nia zla, bo marudzi, trze oczy i sama nie wie czego chce, ale spac nie bedzie i krzyczala w lozeczku: "Bama Aja nónia!" - czyli: mamo Basiu, Asia chce na nóżki :-) , i spi dopiero od 2 min. :ico_sorki:
Mój Antoś od niedawna zaczął oglądać teletubisie w TV i jest zachwycony, a jak się kończą to płacze.
:ico_haha_02: biedny Antos.
Asia cos nie za bardzo chce oglagac tv, tylko uwielbia jak caly czas idzie u moich rodzicow 'mini mini' i bardzo lubi patrzyc na tą rybkę ktora przeplywa pomiedzy jedna bajka a druga, wie juz ze jak sa napisy po bajce to zaraz bedzie rybka i wola: "jyba, jyba!" :ico_haha_01:
[ Dodano: 2008-03-02, 12:56 ]
A u nas wieje (ale juz mniej) i snieg sypia, ale taki, ze prawie nie nie widac, taki gesty...
Ide sie polozyc kolo Asi.
A! Wiecie co, byla przed chwia moja babcia z dziadziem bo chcieli Asie zobaczyc, bo juz nie wiedzieli jej 2 tyg. pomimo ze mieszkaja padre ulic dalej, to jaos tak sie nie skladalo na wizyte, i babcia moja tak do mnie, Ty sie mi odchudzaj bo brzuch masz jakbys byla w 4 mieciacy ciazy conajmniej. A nie mowilismy jej nic zeby sie nie denerwowala, bo babcia jest po 2 zawalach i nie chce jej mowic, moze sie uda., ze dowie sie o wszystkim dopiero po operacji mojej.
A naprawde wygladam jakbym byla co najmniej w 4 m-cu, no ale trufno sie dziwiac ten guz ma podobno 20cm ...
Wiec moze i ja sobie zrobie suwaczek ciazowy, jaki do piatku :ico_oczko: