Wow Madziorka, gratuluję takiego stażu!!!! :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort:
edyta, współczuję problemów z mężem... koleżanka, która miała też kłopoty małżeńskie tak długo (spokojnie) tłukła swemu ślubnemu do głowy o co chodzi, że w końcu (o dziwo) zrozumiał... ale tak naprawdę to nie wiem co Ci poradzić, bo sama czegoś takiego z doświadczenia nie znam i mam nadzieję, że nie poznam...
bcian, fajne masz dzieciaczki, a Ty sama wyglądasz młodo.
asiula, trzymam kciuki żeby mąż zmienił zdanie co do posiadania potomstwa.
a jeśłi chodzi o ciążę, to ja też chciałam urodzić między grudniem a marcem żeby na lato dojść do formy i nie wstydzić wbić się w strój kąpielowy. Tyle, że w tej ciąży mam ogroooomny brzuszek (pokażę wam fotkę, bo już nie mogę udawać, że nie widzę Waszych prósb i brzuszkowe zdjęcia hehe. Tylko najpierw muszę zrzucić na fotosik).
my dziś ostatni dzień u mojej mamy... jutro zamierzamy udać się w rejony Chełma i Zamościa, zwiedzić co się tam da i przede wszystkim spotkać się z moją kumpelą ze studiów, jej mężem i 11-stomiesięcznym syneczkiem. Oki, zgrywam fotki.
[ Dodano: 2008-08-28, 15:55 ]
Oki, no to lecęz foteczkami :-D
Helenka jedzie do babci i dziadka
Park Jurajski w Bałtowie (świętokrzyskie)
Moje dwa Skarby - też Bałtów
Szpak wczasuje się u dziadków na Podkarpaciu
To jużu drugiej babci - porządki na balkonie
Niema to jak bujany fotel babci hihi - moja mama na wieść że zostanie babcią fundnęła sobie takowy
Moja nowa fryzura :ico_placzek: Czuję się w niej gorzej niż w poprzedniej, ale częściowo dlatego, że buzia w ciązy mi się bardzo zaokrągliła - nie tylko z resztą buzia...
Szpak uwielbia samochód i nawet gdy stoimy to się do niego pakuje
Grabarka - święta góra prawosławnych (tutaj widać mój ogromny brzuchol)
Helenka strzeże skarbu hehe - wieża zamku w Liwie na pograniczu Mazowsza i Podlasia
Mam nadzieję, że fotek nie za dużo :-D