no baaaaa!!!! Rewelacja! Tatuś radzi sobie niesamowicie :ico_haha_02: dziecko w ciągu 2 dni wróciło do regularnego trybu dnia i to baaardzo regularnego - chodzi spać co do minuty i to bez żadnych płaczów i awantur, 5 minut i dziecko zadowolone spi. Ja nie wiem jak on to robi, bo ja się użeram z dzieciakiem 40 minut. Napisałam "instrukcję obsługi Kubusia" :-D czyli kiedy jakie jedzonko i jak je zrobić i już nawet o nic mnie nie pyta tylko sobie z rozpiską w kuchni buszuje. Rano wstaję daję kaszkę, trochę się pobawię a potem idę do pracy a oni sobie sami radzą, nic nawet ciuszków na spacer nie szykuję nie mówiąc o jakiś herbatkach czy mleczkach. Mówię Wam luksus!!!!Ciekawa jestem jak tak Kubuś i kilolek. Czy tatuś się sprawdził???????
oj fatalnie! orka na ugorze!!!! Dostałam 2 klasę po takiej koszmarnie zakręconej babce (raz jak poszła z dziećmi do kina to jedno zgubiła, dzieci zauważyły w połowie powrotnej drogi i jej powiedziały, to zostawiła klasę - wtedy pierwszą, samą przy głównej trasie obok ruchliwego wiaduktu i wróciła sama po to jedno dziecko do kina :ico_puknij: ) te dzieci niby druga klasa ale nic, ani nie ustawią się w pary, ani nie wiedzą, że rękę trzeba do góry podnieść jak się chce coś powiedzieć, ani pracować w parach, nie mówiąc o grupach. Ja sobie oni sobie. Kompletnie nikt mnie nie słucha. :ico_zly: najgorsze, że mam salę zaraz przy wejściu do szkoły i te tłumy rodziców co się przewijają przychodząc po dzieci słyszą jak usiłuję tą moją bandę przekrzyczeć. Jedyny pozytyw że mam tylko 21 uczniów. W innych klasach nie schodzi poniżej 30. Z mojej po prostu pouciekali. :ico_noniewiem:A jak ci się w ogóle pracuje???
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Baidu [Spider] i 1 gość