od razu widac ze to bracia Franus coraz bardziej jest podobny do Antosia
Dawid od miesiaca tez spi na duzym luzku z Olem za nic nie chce do kojca a juz sie cieszylam bo wchodzil do niego sam i zasypial no ale cos mu sie odmienilo :ico_placzek: zdarza sie ze sie budzi w nocy i mnie poszukuje wiec musze sie z nim polozyc i ...zasypiamy oboje :ico_olaboga: i tak to u mnie jest zasypiam z mezem a budze sie z chlopcamimati od 2 dni ma złożone łóżeczko i spi na normalnym dużym. mimo to się budzi i płacze.ide go tam uspać ale jest tak czuły, ze jak wychodze to się budzi i z żalem woła TAM że chce spać z nami....
zgadzam sie do mnie tez przychodzila fryzjerka do domu jak mieszkalismy jeszcze w Pl i nie musialam martwic sie o dzieci tylko pamietam ze jak Olus mial ok 2 lat to strasznie plakal jak fryzjerka "majstrowala" mi przy wlosach tak jakby sie bal ze mi krzywde zrobi :-)Fakt, dlatego ja mam swoją sprawdzoną fryzjerkę, która na dodatek przychodzi do mnie do domku. Jest to wygodne, szczególnie przy małym dziecku.
oj z tym nocnikiem to nie takie proste Dawid niby siada jak mu powiem zeby usiadl ale widze ze dluga jeszcze droga przed nami zanim naprawde zacznie kontrolawac i wolac,ale puszczam go z gola pupka i co jakis czas mowie zeby usiadl zeby utrwalic w nim nawyk ze musi sie zalatwic i czasem poleca mu kropelki i staje tak smiesznie na jednej nozce a druga podkula jakby wlasnie chcial zachamowac :-Dmam prośbę do mam kóre już oduczyły od pampersa jak wy to zrobiliście wiem to dopiero początek ale wskazówki się przydadzą co jaki czas mam go sadzać na nocnik??
[ Dodano: 2008-03-04, 17:33 ]
długo to trwało zanim wasze maluchy zaczeły wołać??
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość