Z calego serca Ci dziekuje :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: Namieszalam z tym imieniem,pamietasz zmienilam na Natalie :ico_brawa_01: Twoja Igusia bedzie tak samo przesliczna-jak mamusia :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:Miszka Emilka jest taka slodka ze chyba zjem to zdjecie co masz w podpisie normalnie 7 cod swiata
Musze ja tak pakowac,lepiej spi jak czuje sie jak w brzuszku-to jest swietny patent,ktory sprzedala mi polozna-nie wiedzialam,ze to zawijanie w rozek jest takie skuteczne :ico_sorki:sliczna jest a na tym zdjatku wyglada jak malutki pakuneczek ktory dopiero co dostarczyl bocian
Jak sie juz Igusia urodzi,to je ze soba poznamy,beda razem angielskie ciacha podrywaly :ico_brawa_01:Miszka Ty uwazaj zeby Ci ktos jej nie porwal taka sliczna...wioesz gdybym mieszkala bylizej to bys na mnie musiala uwazac
jezu Miszka sory :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch:Namieszalam z tym imieniem,pamietasz zmienilam na Natalie Twoja Igusia bedzie tak samo przesliczna-jak mamusia
wiesz co ja wlasnie o tym gdzies czytalam ale nie pamietam gdzie czy na necie czy w jakiejs gazecie...ze sie malenstwa bezpiecznie czuja takie opatulone :ico_sorki: i zobacz jednak prawda :ico_sorki:Musze ja tak pakowac,lepiej spi jak czuje sie jak w brzuszku-to jest swietny patent,ktory sprzedala mi polozna-nie wiedzialam,ze to zawijanie w rozek jest takie skuteczne
Nie musialam o tym myslec w ogole,to jest swietnie rozwiazane.Wrocilam z mala do domu,a nastepnego dniz w poludnie po prostu zapukaly do drzwi polozne.Wszystko mi powiedzialy,pokazaly-no super.Co drugi dzien dzwonia ,a co drugi przychodza.Jezeli potzrbujesz pomocy np.przy pierwszej kapieli,to im mowisz i one przychodza Ci dzidzie wykapac.Naprawde takie wsparcie ze szok,juz nie wspomne jak instruuja odnosnie karmienia piersia.Miswzka-a do poloznej to ty dzwonilas czy cos jak sie mala urodzila zeby ona przyszla czy w szpitalu to jej zglosili????
Przestan Martus :ico_brawa_01: Ja sama sie czasem pomyle :ico_brawa_01:jezu Miszka sory
w dedektywa sie bawisz :-D lepiej zadzwon i zapytaj dlaczego go jeszcze niema :ico_noniewiem:wiecie co chyba jade meza sprawdzic bo cos mi dzisisj nie pasuje ze jeszcze w pracy siedzi bo rano mowil ze przyjedzie punktualnie bo cos tam jest w TV a nie ma go do teraz i niby dzwonil ze bedzie o 7 a jest 7 30 i go nie ma z domu do salonu mam 5 min samochodem wiec podjade i zobacze czy stoi jego samochud
wlasnie mnie tak na dole wszystko boli i krzyz trzyma jakeis 15min i przestaje na chwile i znowu ale nie boli tak bardzo :ico_noniewiem: wiec chyba jeszcze nie rodze :-Dadiamnie tez tak w ciagu dnia to na dole boli ale wczoraj w nocy to mnie tak scisnal caly bvrzuch ze 4 razy i bolalo o wiele bardziej ale nie super mocno
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość