Dziekuje za rady,naprawde ich teraz potrzebuje :ico_sorki:Tez trzymam kciuki za ciebie zeby Natalunia tylko cycunia ssala bo jak widze to jest komfort dla mamuni i dzidziuni
Oj,to zapraszamy,wpadaj jak najczesciej :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:jakos tak się przyzwycziłam do was , ze chyba jeszcze bede was czytać na wrzesniowych dzieciaczkach
No w sumie masz racje,a myslisz ze jestem w stanie 6 godzin w pracy nie odciagac?Tego sie boje najbardziej,wiesz nie bede tam miala jak,a 6 godzin to jednak dluzsza chwila,jeszcze mi te cycki eksploduja :ico_noniewiem:fakt ze jak wrucisz do pracy to jest lepiej butla ale to mozna wprowadzic jak juz bedziesz szla a pokarm mozesz odciagac i dawac swoj zawsze lepszy niz sztuczne mleko
Kurcze gdyby nie moj powrot do pracy,tez bym pewnie chciala dluzej,ale co zrobic...nie mialam w planach isc do pracy wiec nie bylo to dla mnie wielkim problemem.NA szczescie odstawienei od piersi zakonczylo sie pomyslnie
dla mni to dobre wiesci :ico_brawa_01:a ze dziewczynki to szybko butle toleruja
Wiesz co kochana podobno tak odciagaja i cycusie sie do tego tez przyzwyczjaja ale pewna nie jestem jak dlugo mozna nie odciagacNo w sumie masz racje,a myslisz ze jestem w stanie 6 godzin w pracy nie odciagac?Tego sie boje najbardziej,wiesz nie bede tam miala jak,a 6 godzin to jednak dluzsza chwila,jeszcze mi te cycki eksploduja

no też tak słyszałamkochany a podobno to chlopcy sa bardziej mamusini cycusie i ciezej im sie oduczyc a ze dziewczynki to szybko butle toleruja
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot], Google Adsense [Bot] i 1 gość