.A propo gwiazdki to proponuje Karolinko,jesli straszna bedziesz miala ochote na swiateczne rarytaski,to przeciez,ze wzgledu na okolicznosci mozesz sobie np.zrobic w Mikolajki taka fajan uroczysta kolacje z tymi wszystkimi smakowitymi wigilijnymi potrawami,zeby Ci potem zal nie bylo
[ Dodano: 2008-09-26, 00:41 ]
A moj drugi tip dla Caro to wez przyklad ze mnie i przytrzymaj Filipka dwa tygodnie dluzej,to wtedy nawet jeszcze na sylwestrowa zabawe sie zalapiesz.
ale cwana bestia z Ciebie :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: , ja już sama nie wiem jak bym wolała, ale chyba trochę wcześniej :-) , coraz bardziej już o tym myśle, zaczynam się bac skurczy :-D :-D , wogóle wszystkiego co zwiazane z porodem,ze teraz takie oblęzenie na porodówkach,ze Oskarka nie będę widzieć parę dni, jak on przyjmie braciszka :ico_noniewiem: , ech depresja przedporodowa chyba :-D
i kochana wklejaj zdjęcie
Antosia co za lenistwo dopadło kwietniówki :ico_nienie: :ico_nienie: :ico_nienie:
Mróweczka a ty co tak mało zaglądasz :ico_placzek: , ech tak kiedyś fajnie tłoczno było u nas i to dzieci były mniejsze, a teraz to nonono :ico_nienie:
Dzisiaj Kamil ze złości mnie ugryzł, nigdy tego nie robił, chyba moje dziecie się coś psuje, co mu nie pasuje to złością, ojojoj a co to będzie dalej, a o nocniku już nie chce słyseć, wieć znowu dajemy spokój, chyba raz na tydzień będziemy go uzywac.
dziewczyny wyśle Wam póżniej numer, bo bedę lecieć na cmentarz
miłego dnia życzę kochane :-)
ale ten [b[Eryczek[/b]to niezłe ciacho :ico_oczko: