wiecie co, wlasnie sobie uswiadomilam, ze to juz 8 miesiac sie zaczal :ico_szoking: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: i wiecie co??? juz niedlugo listopadowki sie beda rozdwajac, a po nich my :ico_szoking: :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: az strach sie bac :-D
a ja bylam w szkole rodzenia, fajnie nawet bylo. za tydzien nie ide, bo beda filmy o porodach ogladac, a ja nie chce :ico_chory: zdecydowanie mi sie nie podobaja :ico_oczko: ale i tak fajnie jest pojsc... dzis byla panna z takim mikro brzuszkiem... gdzies tam uslyszalam "36 tydzien" :ico_szoking: kurcze, a miala taki, jak wiekszosc z nas w 5 mcu, czyli nic... w normalnych spodniach, tyle ze z gumka, chodzi :ico_olaboga:
porobilam cwiczenia na siuski (te na miesnie pochwy i w ogole, zeby pozniej nie popuszczac siusiu, nie wiem, jak to sie nazywa) i ... od razu skurczyk :ico_zly: final taki, ze nawet tych cwiczen nie mam robic :ico_puknij:
asika82, piekne te moje siedlce sa :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: a jeszcze sliczniejsi jego mieszkancy :-D :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
u nas do jesieni daleko, choc juz czuc swieta - pomarancze dojrzewaja coraz szybciej :ico_sorki: ale jest jeszcze duzo kwitnacych drzewek, zreszta, tutaj wiecznie cos kwitnie :ico_brawa_01:
Dostał kopa w twarz i zdegustowany spojrzał na poruszający się niczym galaretka brzuszek... :-D
jak to mozliwe, ze na tym etapie nasi synowie maja jeszcze miejsce do tak silnych kopniakow??? :ico_olaboga: a mi sie dzis tez smiac chcialo, bo poszlam po carmen i znajoma brzuch poglaskala... maly sie przesunal, ale tak delikatnie... a tu towarzystwo OJEJ!!! WIDZIALAS??? (bo ponoc bylo widac jak brzuch faluje) ja: ale co sie stalo??? no jak to, nie czujesz tych ruchow??? no, tych to juz nawet nie czuje, bo to tak normalne, ze nie zwracam uwagi :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_oczko:
moje starsze szczescie dopiero co sie obudzilo, a widze, ze znow poklada sie na podlodze (na macie juniorka, ktora to sobie "chwilowo pozyczyla") i zasypia :ico_noniewiem: