prawda?? :ico_noniewiem: :ico_oczko: A z tymi dołami to boryka się teraz chyba co druga osoba w tym kraju a na pewno na TT :ico_oczko:brzmi intrygujaco...teraz jest boskooooo
Idę, bo nie chce mi się samej z sobą klikać

Najwyższy!! :-D Kacpi jest suuuper!! A jaki duuuuży! A uśmiech ma powalający :ico_brawa_01: Ile on już waży i mierzy?dawno się nie chwaliłam to chyba już czas
Caro-odezwij sie ,co z Toba????Ty jestes nasza przewodniczaca i jak Ciebie nie ma to tak,no nijak i smutno
nie było mnie wczoraj, bo miałam mega kłótnię z mamą, poszło znowu o to ze za dużo sie wtraca w wychowanie Oskara, tan. zaczęło się od tego ze naskoczyła na mnie,ze my się drzemy na biednego osakrka nie wiadomo za co, ogólnie zrobila z nas patologicznych rodziców i takie tam.........na znak protestu nie wchodziłam do niej do pokoju, a niestety tam jest komp :ico_zly: :ico_zly: , nie odzywamy się do siebie 1,5 dnia, oczywiscie gra mi na sumieniu, bo wieczorem G. zapytał się jej co się między nami dzieję to stwierdziła,że już za długo zyje, ale nie martwmy się już niedługo, normalnie jakąs nieczułą sukę ze mnie zrobiła :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: ...brzuch mnie wczoraj tak bolał...chyba miałam pierwsze skurcze, na szczęscie po 2 godzinach minęły, cisnienie oczywiscie mimo brania tabletek 150/90 i wogóle do nonono.........Caro,a Ty już dziś listę obecności podpisałaś na TT? Co z Tobą?
u nas jest identycznie....wstyd sie przyznac,ze ja to wsiadlabym do obojetnie jakiegpo byle kolor by pasowal a on bez wysilku potrafi odroznic nasze
:-D :-D :-DMoja siostre Agate (24lata)mama musi drapac po plecach do dzisiaj :)Na szczescie nie do zasypaiania juz tylko tak dla relaksu mojej siostry
Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Baidu [Spider] i 1 gość