cześć :-D
MORDKA - Kacperek duży, przystojny chłopaczek. Powalający ma uśmiech :) Tak mi się wydaje, że jest taki duży jak Krystian. Marzenka ile waży Kacper? Krystian gdzieś koło 14-15 kg.
kacper waży 15.600 ale nie wiem ile ma wzrostu bo za nic w świecie nie chciał się zmierzyć...chciał nawet opluć pielęgniarkę świnka mała :ico_wstydzioch:
a co u nas... hm ... nic ciekawego w sumie,.. Dzieci zdrowe.. starszakom nie chce sie do szkoły biegać.. małolat łobuzuje straszecznie... wszystko chcę przewracać to jego najfajniejsza zabawa..tak więc czesto w moim pokoju wszystko do góry nogami stoi.. pufa ,jego łózeczko.. ostatnio chciał przewrócić ławę ale jeszcze za cięzka aczkolwiek po pokoju nią jeżdzi :-D
na nocnik nie chce nawet patrzeć.. misio robi fuj a Kacpi ma pampka do tego celu ;-D
Nadal nic nie chcę po ludzku mówić ..za to pokazuję wszystko tak że mozna doskonale go zrozumieć.. i nauczył się dłubać w nosie .. z czego jest niezmiernie dumny :ico_puknij:
jak coś zbroi to przychodzi do mnie i pokazuje na swoje łóżeczko..czyli karę i nawet nie płacze kiedy go tam za kare wkładam hihih :-D tylko nie jestem pewna czy to dla niego kara bo on lubi swoj kojec :-D
Namiętnie wcina orzechy.. ostatnio to jego najlepsza przegryzka... za to przestał jeść obiady .. są fuj... a kasza pycha :ico_puknij:
Teraz właśnie zasnął więc ja zmykam do kuchni bo z nim ugotować obiad graniczy z cudem !! :-D