witajcie :-)
wkońcu włączyli to forum :ico_sorki:
ananke, dzięki za linki :ico_oczko:
ja też już wybralam gryzaczki, śliniaczki, grzechotkę itp
ja rownież przyłączam sie do życzeń, wszystkiego najlepszego dla Ani i Oleńki :ico_urodzinki:
donatka może być. Ja szczotki tez kupiłam w Rossmanie Canpola. Były dwie w zestawie do butek i osobno do smoczków malutka. A ty tu masz dwa w jednym :ico_brawa_01:czy taka szczotka do czyszczania butelek może być, bo ja nie wiem ???
rewelacyjne ceny teraz tam mają - sporo taniej nawet niż na Allegro. Ja mam cały zestaw.aaa wczoraj wysłałam mamę do Rossmanna i kupiła mi te kosmetyki z Nivea :-D
kurde, ja też bym jeszcze nie zamawiała, ale tutaj u mnie z "canpola" to mają 3 grzechotki na krzyż i nic więcej, także wolałam się zabezpieczyć :-)gryzaczków na razie jeszcze nie zamawiałam. Zobaczę, może gdzieś na miejscu mają.
noo, rossmana to Wam zazdroszczę :-) zawsze w nim zakupy z chemii robiłam, bo dużo promocji mają i towar w 100% jakości...aaa wczoraj wysłałam mamę do Rossmanna i kupiła mi te kosmetyki z Nivea :-D
aaa sama zapomniałam, również życzę wszystkiego najlepszego z okazji Naszego Święta :-D :ico_prezent:Kochana, a Ty nic nie przypominasz - najlepsze życzonka Pani Psor z okazji Naszego święta
no Skype jest super, też z bratem rozmawiamy :ico_haha_01:
ja dziś się nagadałam, że aż mnie głowa boli... ale dobrze, że skype jest, bo tak to nie wiem, czy by się tak wydzwaniało do Polski...
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 1 gość