Cześć Laski :-)
Masz wybitnie zdolne dziecko,pewnie po mamusi
pewnie tak, wady są po tatusiu, hehe, żartuję.
Caro, leć w te pędy do lekarza! Ja też pójdę, ale do ogólnego. Wczoraj po kąpieli, jak smarowałam się balsamem, wyczułam pod pachą dwa guzki :ico_szoking: Zaj..ście się wystraszyłam. Na solarium już byłam, zatoki nie bolą :ico_sorki: Za to brzuch piecze :-)
O tym socjalnym to nic nie napiszę. Ja dostawałam na Julkę 48 zł miesięcznie :ico_zly: Na jumbo packi nie starcza :ico_zly:
Mróweczka, próbowałam ją nagrać, ale na widok aparatu przestaje gadać, a dyktafon w komórce źle zbiera dźwięki. Ale może kiedyś się uda :ico_noniewiem: Wracaj szybko.
Lecę kolację robić. papa
[ Dodano: 2008-10-14, 21:02 ]
I znów nikogo nie ma....
A co Julce było?? Nie wiem, chyba nagły atak czułości. Przez ostatnie dwa wieczory kąpał ją R itd, a ja się chowałam w drugim pokoju. I jak Julcia pytała gdzie mama, to mówił jej, że w szkole :-D I wyobraźcie sobie, że ona bez żadnego ale kładła sie do łóżeczka i spała prawie dwie nocki. Teraz ja ją wykąpałam i też pięknie zasnęła... Ciekawe jak noc minie.
dziś cały dzień siedziała z moja mamą, bo mnie nie było. Ponoć była bardzo bardzo grzeczna i pomagała przy gotowaniu obiadu- w ogóle teraz cały czas patrzy w garnki i miesza: :-D Każda akcja na kuchence jest przez nią dopilnowana :-D I każe sypać sól i cukier, do wszystkiego :-D A jak weszłam do samochodu, jak przyjechali po mnie to ona od razu: mama, dawaj many many :-D Materialistka jedna
[ Dodano: 2008-10-14, 21:07 ]
Katrin, czy Ty masz ten nr gg co kiedyś?? Bo ostatnio cały czas jesteś dostępna, co jest rzadkością u Ciebie :ico_noniewiem: I miałaś opis:
oglądam meczyk Legii, co mi jakoś nie bardzo do Ciebie pasuje... Jak sprawdziłam w katalogu to jakiś Łukasz tam figuruje :ico_szoking: