Dobry wieczór :-)
Przede wszystkim :ico_buziaczki_big: dla Gabika na 9 m-cy!!!
Ja dzisiaj miałam wolne, ale czasu wcale, Majutek cały czas wisi mi na nogawce i tylko jak spi to mogę coś zrobić, a że przez dzień śpi tyle co nic, to wszystko robię wieczorem, jak idzie łobuz spać już na noc, a wczoraj i dzisiaj było ciężko z zasypianiem :ico_olaboga: , Maja jak nie zaśnie przy butli, to potem rzuca się po naszym łóżku conajmniej z pół godziny, staje na głowie i różne takie :ico_olaboga:
Ja zmykam się pakować, ugotować obiad dla Uli na jutro i niedzielę, będzie miała pulpety, ziemniaczka z marchewką i buraczka :-)
Ulcia lubi buraczki?Jak pierwszy raz Mai dałam, to zjadła, ale to był pierwszy i ostatni raz, teraz pluje dalej niż widzi, już kilka razy próbowałam i nie chce jeść...
Kuba mi zasnął na kolanie, a później coś do mnie lunatycznie gadał-te jego lunatyzmy są czasami straszne, jakbym poopowiadała co On wyprawia czasami przez sen to byście padły normalnie...
Mój Maciek też mi takie atrakcje zapewnia, czasem się nieźle uśmieję z niego, ale czasem to aż strach,raz tak mnie drapnął w nos, że krew mi leciała :ico_szoking:
Kurcze, pogoda faktycznie paskudna, chociaż wiatrzysko jakby trochę osłabło...
Dobrej nocki :-)