hihihiih, to my chyba mamy najwieksza roznice - 12,5 roku :-D tak wiec ten moj pan to staruszek po 40. :ico_haha_01: ale dzieciak z niego straaaszny.... szczegolnie jak sie kaprysny robi, gorzej niz carmen, a ta ma kaprysy nieziemskie :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_oczko:Mój mąż jest starszy ode mnie o 7 lat ale czasem wydaje mi się że to ja jestem starsza.,...
no, w pionie, ale nie pytaj, gdzie rece a gdzie nogi :ico_haha_01: jest tak samo aktywny w graniu na zeberkach jak i na bebenku :ico_haha_01: :ico_oczko:Osita, mówisz, że Juniorek już w pionie...? Rewelacyjnie...
Bartuś, Ositka, Bartuś :) ale co się dziwić, tyle nas tu że o pomyłkę nie trudnoAni F. Filipek tez byl niby maly,
:ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: i pomyslec ze to ja liste aktualizuje... :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch:Cytat:
Ani F. Filipek tez byl niby maly,
Bartuś, Ositka, Bartuś :)

jestem, jestem..juz jestem! Zalatana dzisiaj, że hoho :ico_olaboga:Ale gdzie jest Aniafs???
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość