hejka!! w koncu moge sie na tt spokojnie wrzucic :-D bo po niedzieli, nie wiem czemu, w domu zawsze mam sajgon :ico_noniewiem: do tego mezus mial dzisiaj przeswietlenie i odwolal jedne zajecia, wiec byl w domku 2 godz wczesniej, a jak jest facet w domu (w dodatku grzecznie wzial sie za prasowanie :ico_haha_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: ) to nieladnie na necie siedziec...
oczka juz lepiej, to jest, pojawila sie ropka czyli organizm walczy :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: nadal widze kiepsko, ale teraz przynajmniej wiem, ze to jakas infekcja jednak :ico_oczko:
ania1980, nie przejmuj sie "wielkoscia" Weroniczki. Ani F. Filipek tez byl niby maly, a teraz biedna musi sie oszczedzac z jedzeniem, bo troche za bardzo jej dzidzi uroslo :-D
Mój mąż jest starszy ode mnie o 7 lat ale czasem wydaje mi się że to ja jestem starsza.,...
hihihiih, to my chyba mamy najwieksza roznice - 12,5 roku :-D tak wiec ten moj pan to staruszek po 40. :ico_haha_01: ale dzieciak z niego straaaszny.... szczegolnie jak sie kaprysny robi, gorzej niz carmen, a ta ma kaprysy nieziemskie :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_oczko:
sluchajcie, to ze dziecko sie nie rusza, to wiadomo, ze znak niepokojacy. ale... jesli sie b. duzo rusza??? wczoraj juz mnie nosilo, plakalam z bezsilnosci, j. nie wiedzial, co robic... biedny, widzial ze zle sie czuje, nawet mi plecy wymasowal :ico_oczko: przez ponad 2 godz (bo w koncu sprawdzilam czas) maly nie przerywal swoich harcow, tak bolesnie jak diabli... wszystkie narzady wewnetrzne mi chyba wymasowal :ico_oczko: J. reka bolala od kopniakow :ico_haha_01: gadal do niego, uspokajal... ja nie wiedzialam, w jakiej pozycji sie ulozyc, cwiczenia relaksujaco-oddechowe tez nie pomagaly... maly przerywal na najwyzej minutke... w koncu zasnelam, taka bylam wymeczona, a jak sie obudzilam po niecalej godz, to chyba tylko dlatego, ze maly sie wiercil... :ico_noniewiem:
Osita, mówisz, że Juniorek już w pionie...? Rewelacyjnie...
no, w pionie, ale nie pytaj, gdzie rece a gdzie nogi :ico_haha_01: jest tak samo aktywny w graniu na zeberkach jak i na bebenku :ico_haha_01: :ico_oczko:
dobra, koniec tego przynudzania... dajcie znac jeszcze co wam ginkowie powiedzieli :ico_sorki: ja mam wizyte za tydzien :-D