czesc, jak na dzien lenia to pozno sie tutaj doczlapalam :ico_zly: dobrze, ze nic nie mialam zaplanowane, bo z "nicnierobieniem" zeszlo mi tyle ze hej :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_oczko:
tosia, ja bym kolyske wziela jednak :ico_sorki: lozeczko moze sobie poczekac z rozlozeniem jeszcze jakis czas, tym bardziej, ze w takiej kolysce dziecko moze spokojnie spac 6 mcy (no chyba ze to karolkowe dziecie to pewnie nie wiecej niz 3-4 mce :ico_haha_01: :ico_oczko: ). a 6 mcy to duzo, kolyska o wiele mniej miejsca zajmuje i przede wszystkim - o wiele latwiej jest w nocy do dziecka siegnac :ico_sorki: ja po prostu przyjmuje, ze przez pierwsze kilka ladnych mcy mlody bedzie z nami, kolo lozka, a tam po prostu nie ma jak sie ruszyc. jak wstawie lozeczko, to nie bedzie jak wyjsc z wyra :ico_noniewiem: a do tego jest wysokie i chyba bym musiala na lozko stawac zeby juniora wyjmowac :ico_oczko: mialam takie lozeczko wiklinowe z carmen na poczatku i to byl luksus :ico_sorki: mniej wiecej na wys naszego materaca, latwo wziasc dziecko na cycusia, latwo odlozyc, malo miejsa zajmowalo :ico_sorki: dlatego szukam czegos takiego dla malego, skoro nikt mi pozyczyc nie moze.
stroj mikolaja u nas u chinczykow za 3€ mozna kupic :ico_haha_01: :ico_oczko:
caro, ale super z mieszkankiem :ico_brawa_01: zakupy i tak nie omina, jesli nie jest cos niezbedne, to mozecie chwile poczekac. ale tak to przynajmniej mozesz spokojniej wszystko przygotowac, poki jeszcze jakies sily sa i rozlozyc sobie w czasie cala przeprowadzke :ico_brawa_01:
Evik.kp, fajny ten fotelik :ico_brawa_01: ja mam taki 0+ po carmen (do 13 kg) i drugi 1-2-3, ale tez odchylany. akurat jak mala "dorosnie" do podstawki to junior odziedziczy :-D cos takiego:
kosztowal 40€ w promocji pewnego warsztatu samochodowego :ico_oczko: ale niestety, daja tylko jeden na rodzine :ico_placzek:
jesli chodzi o spodnie ciazowe, to mam ich sporo :ico_sorki: 2 pary dzinsow, ogrodniczki, bojowki, nie liczac dresow... ale ja bez spodni nie wyobrazam sobie dnia, wiec u mnie to mus byl :ico_haha_01: ogrodniczki i bojowki po carmen, jedne dzinsy kupilam na allegro za zeta a drugie kumpela mi dala :ico_brawa_01:
no i tyle mojego siedzenia... musze spadac na ryneczek w koncu i do sklepu... narazie, paappappapa!
[ Dodano: 2008-10-30, 13:03 ]
ale czy Wy chcecie heśtać te swoje maluchy? :ico_szoking:
ja tylko chce male lozeczko obok swojego :ico_oczko: dlatego tamte kolyski mi sie podobaja, bo nie sa na plozach i mozna zablokowac :-D
mialam spadac :ico_puknij: