12 mar 2008, 14:56
Dziekuje Kasiu :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_oczko: :ico_oczko: Mnie tez sie podobaja ,tym bardziej ,że mój Andrzej strasznie nie lubi jak mu robię zdjęcia,nie wiem dlaczego... :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: :ico_oczko: :ico_oczko: :ico_oczko:
No i bylismy na bilansiku-Bartosz 15 kilo ,95 cm wzrostu ,duzy ,ładnie rozwijajacy sie chlopak,słuch ,mowa -chociaz tu sie nie popisał ,bo cały czas był z Panią Doktor na :NIE :-D :ico_oczko: ,kregosłup ,nóżki oki i oby tak dalej.Jedyny problem to uciekające lewe jąderko ,no i ten napletek na siusiaczku :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: .To jąderko powinno juz mu nie uciekac ,tylko być na swoim miejscu,nic ,w czerwcu jedziemy do Krakowa ,to spytam sie urologa Bartosza co dalej z tym robić ??.No i ten siusiaczek -Bartosz jest spodziakiem I stopnia ,czyli najlzejsze spodziectwo,bo siusiaczek ładny ,strumien moczu ładny ,ale napletek naderwany i ta skorka mu wisi i niezbyt ładnie to wygląda. :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: Sama nie wiem co mam z tym robić -zostawic ,zrobic zabieg???Pan Doktor mówi ,żeby zostawic ,bo to zabieg typowo kosmetyczny ,można naprawić ,ale można zepsuć.Ja sama nie wiem co mam robic ,bo może byc rzeczywiście wszystko w porządku,ale Bartosz zacznie dorastac ,zacznie interesowac sie dziewczynami,,i później moze miec żal do mnie w przyszłości ,że nic z tym nie zrobiłam :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: I tak w przyszłosci bede mu musiała tłumaczyc ,dlaczego ma tylko jedna nerke ,a nie dwie i z czym to sie wszystko wiąże :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: Ech i tak źle i tak niedobrze :ico_noniewiem:
Zresztą jak sobie pomysle ,że ponownie maja go usypiac ,to już dostaję schizów... :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:
Sorki ,że tak pomarudziłam ,ale człowiek sam nie wie czasami co ma zrobić ,żeby on jak i dziecko wyszlo na tym najlepiej :-) :-)