21 lis 2008, 20:48
CZeść słonka !!!
JA raczej nie przeczytam wszystkiego ale przeczytałam co dzisiaj pisałyście, więc chociaż z tym jestem na bieżąco.
U nas wielkich zmian nie ma, zosi wyszly na raz dwie 4-ki i kolejne sie wyżynają.
Zosia prawie przesypia całe noce, co jest świętością, tylko jak coś jej przeszkadza to się wybudzi , np przy tych zębach, a tak to śpi zawsze od 21 do 6, 6:40 jak dzisiaj.
kasia1983, Moje gratulacje z tej okazji.
wisienka24, miło słyszeć co u ciebie, same dobre wieści.
martuunia1, Smacznego i powodzenia. Wiem co masz na myśli mojej teściowej jedzenie, zostawie bez komentarza...
Pruedence, super mieć czas na wszytko co się chce zrobić, miłego weekendu.
kasia1983, Super że dziadek i Lukaszek spisali się na piątki!!
Ja bym dala wiele mieć kogoś komu moge ufać aby został z zosią. Ona jest taka słodka. Mój mąż zaczął kłaść ja spać i tak się cieszy że może brać czynny udział w rzeczach których wcześniej nie miał możliwości uczestniczyć, bo ja ją karmiłam ale dzisiaj jest oficjalny dzień,, końca mojego karmienia.
Tak chciałam aby to już był koniec a teraz jestem smutna, pewnie to te głupie hormony.
Dobra lece dziewczyny do prania.O apropo prania zosia pomaga mi władować rzeczy do pralki i potem je wyciągnąć, super mieć takiego pomocnika!!!
Pa miłego weekendu !!!