23 lis 2008, 23:45
No nie mogę, ale tu dzis radosne wieści!!!!!!! Ale się cieszę, no super jagodka, no sama radość, znów takie maleństwo śliczne, pachnące nowością :ico_oczko: Ja też Ci zazdroszczę, bo wiem że u mnie już więcej nie będzie :ico_ciezarowka:
GLIZDUNIA, wiesz, ja nie potrafię bluźnić, ale jak Cie czytałam to w duchu klęłam jak szewc. Kobieto, tobie się ma na zycie dopiero!!!! wszystko się wyjaśni, znajdą i w UK co Ci dolega, zobaczysz.
Gosia A, a Ty kobieto zostaw te prezentację i dołączaj do jagodki z :ico_ciezarowka:
Ewcik dawaj ten przepis, może i ja pierniczki w tym roku zrobię.
AAAAAAAA i jeszcze pochwalę nasze dziewczynki śliczną jasnowłosa Igusię, jej mamusię (bardzo mi się zaczytana podoba) i Kingusię w kaloszkach trochę zaduzych :-D
A ja wczoraj siedziałam z rodzinką, kolacyjkę pyszną zrobiłam, był smażony szczupaczek, szyneczka gotowana, sałatka z kurczaka w sosie cury i takie tam przystawki, no i ciasto na deser. No i jak zawsze z siostrą było miło.
A dziś szkoła i było super, no zajęcia świetne, babeczka wspaniała, uczyliśmy się śpiewać piosenki, rysowałyśmy i bawiłyśmy się w dziecięce zabawy taneczne, no wspaniale czas nam minął, normalnie poczułam się 30 lat młodsza :-D
W domu oczywiście stęsknieni mężczyźni czekali, a teraz śpią już wszyscy i ja też idę, bo niewyspana jestem.