26 lis 2008, 00:15
Ale super wypasizna!!! no nie mogę!!! Hej Massumi, coś Cię nie było znów wieki całe...
no, ja jestem, zaraz idę czytać, bo cholera nadal jestem do tyłu
Wiecie co, właśnie skończyliśmy oglądać Hanię z kamery, bo co ona dziś wyprawiała to lepsze od najlepszej komedii.,,,upłakałam się ze śmiechu przy kąpieli. Młoda odkryła, że z siedziska w wannie można zrobić zjeżdżalnię :-D więc właziła tam i zjeżdżała do wody :ico_haha_01: a jak J zawołałam z kamerą, to nasza panna wstała na tym siedzisku i zaczęła tańczyć i śpiewała "dija doda dija doja" :ico_haha_01: :ico_haha_01: a potem znów i zaczęła sobie "lalala" śpiewać a potem tańczyć...no śmiechu tyle, że łzy mi kapały normalnie...co za dzieciak...
no, a poza tym, to dizś mieliśmy super nockę, bo Hania spała bez mleka do 8prawie! niestety nawet o 9 nie za bardoz chciała śniadanie zjeść, skończyła na może 2dużych łyżkach owsianki...co prawda moja mama jest cudowna i jakoś w dzień coś w nią upycha, ale ja nie mam tyle szczęścia...na kolację zjadła z 90ml kaszki z bananem...więc sukces...ale za to mleka nie chciała i musiałam cuda wymyślać, śpiewać, opowiadać, karmić lalki...a w końcu dosypać kakao i wmawiać, że pije czekoladę oraz...odkręcić smoczek i dawać pić z butli!!!
dobra, idę czytać :ico_haha_01: