Kasia ,a nie robisz nam prima-aprilis :ico_oczko: :ico_oczko: :ico_oczko: Jeżeli nie to gratuluję i życze powodzenia :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:1 kwietnia przeprowadzka...... to juz pewne
:-D :-D :-D rozumiem :ico_oczko: pochodzimy z Siedlec :-) i tam tez wrocimy :-)Magda Sz.-a ja wiem ,że jesteś z rodzinką w Irlandii :-) ,tylko pisałas ,że chcecie wracać do Polski i ja jestem ciekawa skąd tutaj pochodzisz z Polski :ico_oczko: :ico_oczko:
aha to takie testy ja myslalam ze skorne :ico_oczko:MY już po pobraniu krwi.mati dał rade na czczo i już wydoił butle kaszy:) najlepiej ze mam za soba 1 stłuczkę;( parkowałam i mati zaczął wymiotować, chciałam sie szybko schowac o otarłam auto obok. jeja jakie nerwy...poryczałam sie...
przepraszam nie jestem do konca w temacie :ico_wstydzioch: Bartosz ma jedna nerke :ico_szoking: ?ja nawet nie wiem co to jest spodziactwo :ico_wstydzioch: musze sie doksztalcic i poczytac na necie :ico_noniewiem: :ico_sorki:I tak w przyszłosci bede mu musiała tłumaczyc ,dlaczego ma tylko jedna nerke ,a nie dwie i z czym to sie wszystko wiąże
Bozenka nie przepraszaj kiedy bedziesz miala czas i ochote to napiszesz :ico_oczko: sa wazniejsze sprawy i tym samym zycze chlopcom szybkiego powrotu do zdrowia :-)MagdaSz. przepraszam, że nie opisałam historii o którą prosiłaś, może zrobię to wieczorkiem bo teraz ciągle mi Antek przeszkadza i nie będę mogła się skupić
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość