16 gru 2008, 16:43
Hej Dziewuszki!
Ja dzis z pracy wrocilam prawie o 3 rano.. o 7pobudka. Pojechalam na odbior mieszkania..I super! Moj tata mial wiele pytan, pomagal, sprawdzal... No i mam.. MAM KLUCZE!!! Myslalam ze oszaleje ze szczescia. Nie zrobilam fotek,bo nie bylo glowy do robienia..zreszta zapomnialam aparatu! Ale wszystkosuper.. Fakt - stan surowy.. ale ja juz wiem, ze za dwa miechy bedzie piekne. Moze nie bedzie mebli..ale podstawy, takie na poczatek! Akurat na uczczenie rocznicy slubu 9ego lutego!
Po odbiorze iobchodzie.. pojechalam podpisac umowe z energia,zeby zalozyli liczniki.. i nosz k... Czas oczekiwania 17 osob = 3 h!!! Masakra! W miedzy czasie skoczylismy do praktikera ipoogladalam wanny, kibelki, podlogi, drzwi.. W przysz tygodniu z Duzym pojezdzimy, zanotuje co mu sie podoba, a potem zaciagamykredycik w praktikerze - na dzialalnosc daja z 1% ok 5 tysiecy.. Wiec super! Akurat na podlogi, armature i drzwi.
Achh.. padne ze szczescia! Czekam az Duzy wroci do domu..Tylko na kilka dni.. Inie wiadomo czysylwester razem.. ale itak-najwazniejsze, ze pobedziemy razem w te kilka najwazniejszych dni w roku.
Wczoraj zadzwonil i powiedzial, ze po Swietach,lada dzien wyjezdza do Bombaju, doIndii na dlugi kontrakt.. Smutno bedzie. Sama bede kladla podlogii montowala wszystko-dobrze ze umiem.. corcia tatusia hehe Ale...wroci na piekne, gotowe.. I bedziemy sie juz razem cieszyc.. A kase zarobi, toi bedzie mozna pomyslec okolejnych wydatkach
Juz dzis wypatrzylam lampe do duzego pokoju. Musze ja miec, chocbym miala sie pociac!
Uff. Musze przystopowac, wypoczac troche.. bo tyle do zrobienia, a ja stale w biegu. Od jutra zaczne ostro sprzatac, porobie porzadeczki..
A dzis pelen relaks na wieczor. Zaraz budze Misia, bo potem bedzie wieczorny cyrk i wyssie ze mnie wszystkie soki
Przepraszam, odpisze pozniej. Musze jeszcze w locie przelknac troche zupy, bood rama jade na jednej bulce i czuje, jak mnie w zoladku swidruje.
Doczytam..doczytam..jeszcze 2 strony mi zostaly!