Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

20 gru 2008, 13:46

Beatris60, :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: suprr, występy dzieci zawsze są wzruszające - sama miałam ostatnio mokre oczy :-D

Awatar użytkownika
Sandrusia
Seryjna gaduła
Seryjna gaduła

20 gru 2008, 13:59

dziendoberek :ico_haha_01: ja tez sie witam :-) chyba sie te nasze brzuszki odnosnie skurczy jakos telepatycznie dogadaly :ico_szoking: Ja od wczoraj mam skurcze i nie ma znaczenia czy stoje czy leze. Pocieszajace tylko, ze nie sa regularne. Przez te skurcze nic w sumie nie moge zrobic, :ico_zly: Do kibelka tez latam jak szalona :ico_olaboga: i to wcale nie na siusiu :ico_wstydzioch: Jutro mielismy w planach wypad na zakupy i do kina ale chyba z tego filmu zrezygnuje.
ananke, slodkie fotki :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

20 gru 2008, 14:08

Sandrusia, noo, widzi mi się Kochana, że Twój organizm się oczyszcza przed porodem - często tak się dzieje na 2 dni przed...
te zakupki to możesz sobie juz podarować... :ico_sorki:
ananke, slodkie fotki :ico_brawa_01:
:ico_sorki: dziękuję :ico_wstydzioch:

Awatar użytkownika
gaga22
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

20 gru 2008, 14:47

ananke super zdjęcia :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Sandrusia Ty nie szalej :ico_nienie: - miałaś czekać ze mną do stycznia.

My znaleźliśmy salę na stypę, zrobiłam też zakupy do pieczenia ciasta i teraz zaległam na kanapie. Dziś nic nie robię. Po tych wszystkich porządkach nadwyrężyłam sobie ścięgna prawej dłoni od wykręcania mokrych ścierek i teraz dłoni w pięść nie mogę zacisnąć. Jutro będę piekła.

Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 gru 2008, 14:49

hejka
ja pogotowane mam i teraz jade na olbrzymie zakupy ja nie cuzje czy mi brzuch twardnieje tylko w nocy jak siku chce to strasznie twardy jest... i wogole chce mi sie siku to nie moge nic puscic a strasnzie mi sie chce... jak narazie to tylko bole krzyzowe mam nic wiecej...a dzis mala delikatnie daje znac o sobie

jjade na zkaupy i po reniferka

ananke slicnzie wygladasz potem ja swoje wrzuce

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

20 gru 2008, 14:57

gaga22, milutka204, dzięki :-)
My znaleźliśmy salę na stypę, zrobiłam też zakupy do pieczenia ciasta i teraz zaległam na kanapie. Dziś nic nie robię.
noo, Tobie tez juz tylko bacik nad głową powiesić :ico_nienie: żadnego wysiłku... odpoczywać, magazynować siły na "po" :-)

ja powoli chciałam się zabierać za szykowanie na święta, ale Chłop mi zabronił... :ico_sorki: ciasto jedno będę robiła, ale mam przepis taki: wrzuć do gara, wymieszaj, dorzuć cos tam, wymieszaj... i te ciasto dostałam pozwolenie na zrobienie :ico_noniewiem: bigos, krokiety i sałatkę chłop będzie robił pod moje dyktando :ico_brawa_01: uszka kupujemy gotowe także luz... no i ciasta Krzysiek wypatrzył wczoraj jakieś na tackach, więc twierdzi, że kupimy z 3 różne tacki i bedzie, jak znalazł... zresztą - tylko nas troje do tego jedzenia, więc szaleć nie ma co... :-)

donatka26
4000 - letni staruszek

20 gru 2008, 15:42

ja poleżałam, i mi przeszły bóle, więc wzięłam się za robienie karpatki, wiem, wiem, miałam nic nie robić, ale ile można leżeć, zaraz wstawia druga część ciasta a potem zrobię krem, wszystko z przerwami na odpoczynek :-) , a potem skocze z mężem do naszego mini tesco na małe zakupy

Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 gru 2008, 16:48

a ja z zakupów wrocilam ale jestem u mamy.... bo mąz bo swej matce wode zawiesc.... no i poczekam sobie na niego i jade do domu,....zakupki w polowie zrobione ale mi sie nic nie chce ....skurczykow brak itd..... czuje sie bardzo dobrze oprocz ze wstac jest ciezko.... brzusio sie lekko obnizyl

Awatar użytkownika
Marcia77
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 gru 2008, 17:17

a mnie mąż kazał lezeć a sam umył okna i powiesił firanke..tesciowa pojechaął do siostry męża..nie chce mi sie gotowac wiec jedziemy do chińczyka cos zjesc :-D :-D :-D

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

20 gru 2008, 17:19

Marcia77, :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: dla męża za okna :-)

ja juz naszykowałam na obiadek, dziś kotlety z piersi kurczaka... + ziemniaczki + czerwona kapustka :-) czekam jeszcze trochę i będę wstawiała pyrki i zacznę powoli smażyć kotleciki, żeby były cieplusie jak Krzysiek wróci z pracy :-)

no, nie wiem, czy doczytałyście - Bartuś Anni.fs jest juz od południa na świecie :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”